Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Kızlar bu çantayı aldım dün nasıl sizce?? Bu renk babaetlerim var onlara uygun olsun diye aldım. Markası Jacquline 39.90'dan 19.90'a düşmüştü

Eki Görüntüle 213763

markafoniden mi aldın?? baktım adrese sadece üye olanlar girebiliyor ama üye olmak için referans istiyor ne yapmam gerek???

guzelmiş çanta:)

Son düzenleme:
çanta çok güzelmiş yaa.. bayıldım...

sağol canım
markafoniden mi aldın?? baktım adrese sadece üye olanlar girebiliyor ama üye olmak için referans istiyor ne yapmam gerek???

guzelmiş çanta:)

evet markafoni'den aldım ve yine evet üye olmadan bakamıyorsunuz bana özel mesaj ile mail adresinizi yazarsanız davetiye gönderebilirim -tabi eğer isterseniz-

slm fıstıklar naber nasılsınız bakalım bugün gezmeye gittim sizin için giyindiklerimi çektim ama olduğumdan çoooooooooooook şişman çıkmışım resimlerde kilom bu değil yani gerçekte beğenecek misiniz bakalım

bi deeee yeni ayakkabı aldım şöyle kombinleyecem nasıl olur sizce?ben beğendim ama bi de siz bakın

bu iki etekten biri olacak

Son düzenleme:
Son düzenleme:

çok yakışmış canım

saten bluzunu ve eşarbını özellikle çok beğendim yalnız üzerine bolero gibi birşey giymeyecek misin? Bluzun kolsuz ondan şeyettim :26:

çok yakışmış canım

saten bluzunu ve eşarbını özellikle çok beğendim yalnız üzerine bolero gibi birşey giymeyecek misin? Bluzun kolsuz ondan şeyettim :26:
bilmem giyse mi bilemedim
tabi giyecem kız giymeden olur mu tahmin edersiniz diye çekmedim
çok güzellermiş canım
hele eşarp,çanta ve saten bluzuna bayıldım
renkler harika :81:
güle güle kullan canım,hayırlı olsun: )

sağool canım teşekkür ederim beğenmene sevindim

Son düzenleme:
sedoş çok güzeller,en çokta şu demin kombinlediğin pembeli eşarp varya onu beğendim
dur bende çekip yükleyim,heves ettim

sedoş çok güzeller,en çokta şu demin kombinlediğin pembeli eşarp varya onu beğendim
dur bende çekip yükleyim,heves ettim

sağol şeker devamını yüklüyorum hadi sende çek gel o senin beğendiğin eşarbı kayınvalidem aldı ben beğendim tabi de yeni yani daha hiç kullanmadım düğünden sonra inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…