Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

arkadaşım aldığım fıkıh bilgilerine dayanarak söylüyorum bunu

yani sizle veya düşüncenizle alakası yok

herkese saygım sonsuz

tesekkür ederim beni bilgilendirdigin icin canim,
cok haklisin pantolonu erkekler giyer kadina yakisan etektir bundan sonra etek giyicem bende insallah
tunik alti pantolonu cok seviyorum ama islam nasil emrediyorsa ona uyariz bizde, sonucta bu dünyada kalici degiliz öteki dünyayi unutmamak gerek

Dedin ya yeni moda diye site var diye gözatın yazmışsın şal mı var orda başka giyimlerde var mı:26:

[/QUOTE]

hmm tamam canim peki tunikin altina dar kota ne diyorsun?
kotlarimdan vazgecemiyorumda[/QUOTE]

kızlar bence giyim-kuşam konusunda herkesin tercihleri ve zevkler farklıdır bunları elbette sizlerle konuşmak, fikirlerimi beyan etmek isterim ama yanlış anlaşılmalar meyfdana gelip istemediğimiz tartışmalara sebep olabiliyor -sizleri tenzih ediyorum tabii- kaldı ki bu da KK'da yasak maazallah topiğimizin kapanmasını hiç istemem

semoşum bu arada bahsettiğim sitede sadece şal yok bebemm bugün armine'nin bi kampanyası vardı, bir de çanta,ayakkabı, kolye vs onlar da var şuan

kusura bakmayın kızlar yeri gelmişken söylemek istemiştim

faydam dokunduysa ne mutlu bana

Kızlar Armine'nin online sitesinde bu kap'ı çok beğendim sizce nasıl ? Fiyatı da 129.90 TL' den 92.50TL' ye düşmüş

kusura bakmayın kızlar yeri gelmişken söylemek istemiştim

faydam dokunduysa ne mutlu bana

estağfuruAllah kusura bakmak ne kelime olur mu öyle şey.. KK'da birtakım kurallar var malum o sebeple yazdım yoksa bunları konuşmamızın bence hiçbir mahsuru olamaz tabii

Ben zaten üyeymişim ceydoşGünlerdir arıyorum arıyorum armineye üye oldum sanıyorum arminenin sitesine giriş yapamıyorum meğerse burasıymış

cyd86 güzel o kap

bende o tarz giyinirdim eşimden sonra yazın giydirmez oldu
sıcaklarda o kabanlarla dolaşılırmıymış
Sinir oluorum bir yere çıkmak istemiorum Pardesularımın boylarını kestik kapri yaptırttı
mesela o resimdeki kapın altında etek çıkmış hayatta eşim giydirmez öle yamalık gibi diye pantolon olacakmış
eteğe hasret kaldım:84:

Hadi ya neden öyle yapıyor ki :26:Benim eşim hiç karışmaz giyimime:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…