Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

$41.jpg
$49.jpg
$48.jpg
$47.jpg
$46.jpg
$45.jpg
$44.jpg
$43.jpg
$42.jpg
$50.jpg

tskler canim esarplar cok guzel ler sen hic aldinmi burdan sayfa guvenilir demi burde yurtdisna yani amerikaya geliyormu hic bir bilgin varmi :44:

Ben şal siparişi verdim canım ben de ilk kez alış veriş yapacağım. ama ben bu sitenin ilanını zaman gazetesinde görmüştüm aslında o sebeple güvendim diyeyim ama yurtdışına ürün gönderiyorlar mı hiç bilmiyorum :26:

...............

Eklentiler

• $gf.JPG
    $gf.JPG
    7,3 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:
Kızlar bu çantayı aldım dün nasıl sizce?? Bu renk babaetlerim var onlara uygun olsun diye aldım. Markası Jacquline 39.90'dan 19.90'a düşmüştü

$Ekran Alıntısıçanta.PNG

üzerindeki kapşonlu, ince bir tunik sanırım canım buna çok benzeyen siyahından bende de var :KK60: bence hiç de kayık mayık değisin tatlım :KK19: üzerine çok yakışmış :KK71:

çoook teşekkür ederim fotoyu aceleden çektirdim size yollayım diye ewet canım kapşonlu spor rahat tiril tiril oh be dünya varmışş:KK1:

karakumru şıksın canım maşallah:KK34:

Ceydacım çantanıda beğendim güle güle kullan:KK31:

Teşekkür ederim semoşcum normalde beni küçük çantalar kesmez :KK52: ama şimdi pahalı bişey de alamam diye bunu seçtim markafoni'de 5tl de hediye çekim vardı onu kullandım ne tutumluu gacıyım di mi :KK60::KK60::KK60:

Teşekkür ederim semoşcum normalde beni küçük çantalar kesmez :KK52: ama şimdi pahalı bişey de alamam diye bunu seçtim markafoni'de 5tl de hediye çekim vardı onu kullandım ne tutumluu gacıyım di mi :KK60::KK60::KK60:

Çok tutumlusun:KK23:Bende elbise beğendim 80 tl dedi ama almıcam bu ara çok harcadım:KK53:

X