Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

tskler canim esarplar cok guzel ler sen hic aldinmi burdan sayfa guvenilir demi burde yurtdisna yani amerikaya geliyormu hic bir bilgin varmi :44:

Ben şal siparişi verdim canım ben de ilk kez alış veriş yapacağım. ama ben bu sitenin ilanını zaman gazetesinde görmüştüm aslında o sebeple güvendim diyeyim ama yurtdışına ürün gönderiyorlar mı hiç bilmiyorum :26:

...............

Eklentiler

• $gf.JPG
    7,3 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:
Kızlar bu çantayı aldım dün nasıl sizce?? Bu renk babaetlerim var onlara uygun olsun diye aldım. Markası Jacquline 39.90'dan 19.90'a düşmüştü

üzerindeki kapşonlu, ince bir tunik sanırım canım buna çok benzeyen siyahından bende de var bence hiç de kayık mayık değisin tatlım üzerine çok yakışmış

çoook teşekkür ederim fotoyu aceleden çektirdim size yollayım diye ewet canım kapşonlu spor rahat tiril tiril oh be dünya varmışş

karakumru şıksın canım maşallah

Ceydacım çantanıda beğendim güle güle kullan

Teşekkür ederim semoşcum normalde beni küçük çantalar kesmez ama şimdi pahalı bişey de alamam diye bunu seçtim markafoni'de 5tl de hediye çekim vardı onu kullandım ne tutumluu gacıyım di mi

Teşekkür ederim semoşcum normalde beni küçük çantalar kesmez ama şimdi pahalı bişey de alamam diye bunu seçtim markafoni'de 5tl de hediye çekim vardı onu kullandım ne tutumluu gacıyım di mi

Çok tutumlusunBende elbise beğendim 80 tl dedi ama almıcam bu ara çok harcadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…