- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.161
Merhaba arkadaslar.. bende tesetturluyum uzun zamandir, ve tesettur takmakdan cok memnunun...ayrica carsaf giyiyorum..burayda hamilelik sorunlari yuzunden uye oldum, ama bu topigi gordum, benimle ayni inancalara sahip insanlari gormek cok mutlu etdi beni...araniza katila bilirmiyim ?
MaşaAALLAH ne güzel Allah bana da nasip eder inşaALLAH çarşafı giymeyi...
Bende bu topiğe arada sırada giriyorum daha ben paylaşım yapmadım hamile olduğum için pek foto çekip yüklemekle uğraşamıyorum benim kombinler pek burdakiler gibi değil ama olsun :)
Ne kadar yerinde soylenmis dogru sozler arkadasim...Keske her kes anlasa ki Allah sizden bi tek kafanizi gizleyib, butun beden vucudlarinizi belli edin diye Tesetturu Yada Hicabi size emr etmemis...Allah azze ve cell sizden tamamen belli olmayacak kadar kapanmanizi emr etmis..her emirin bir illeti sebebi vardir, buda erkeklerin dikkatini cekmeyib fitneye sebeb olmamamiz iicndir. ama bizler kafamizi siki siki kapatib, her yerimizi belli edecek kadar dar giyeceksekkk ne anlami kaldi ? disarida gezen aciklardan tek farkiniz sacinizi gizlemeniz olur !
Allah daha da çok bilinçlenmeyi nasip eylesin... Okudukça insan anlıyor. Dışrdan kulaktan dolma müslüman olunmuyır ne yazıkki anne babalara çok büyük görev düşüyor aslında. Kendi kendimize kalınca yanlıl yola sapma imkanımız var Allah muhafaza eylesin.. Sonrada okuyup öğremek de çok güzel ama zaman alıyor...
canlarım saolun bu konu kafama çok takılıyodu beni aydınlattınız şimdi daha fazla dikkat ediyorum kendime abartmamaya çalışıyorum sonuçta ben güzel olmak için kapanmadım allah yolunu seçtiğim için kapandım evladımı allahını bilerek onu anarak büyütebilmek için kapandım allahım inş.bana yardımcı olur ve istikrarlı bi şekilde devam ederim çünkü daha önceden kapanıp açıldığım için etrafımdakiler eşimde dahil açılcağımı düşünüyo allahım beni şeytana uydurmasın 2 haftadır kapalıyım ve resmen daha huzurluyum yemin ederim hepiniz saolun kızlar benim kapanmamdaki en büyük etken sizlersiniz benim için dua edin kızlar allah yolunda yürümem için dua edin.... ben doğru huzurlu yolu bulduğuma inanıyorum...........
Allah yar ve yardımcın olsun canım ne güzel farkına varıp kapanmışsın Allahım daim eylesin. Yavaş yavaş sende dikkat edip doğru bir şekilde kapanbilirsin ne kadar az dikkat çekersek o kadar çok daha iyi bir kul oluruz...
kızlar bu arada ben bişey daha sormak istiyorum ben şimdide kuran öğrenmek istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum kursa gidemem sanıyorum çünkü bebek var ve bakacak kimse yok kendi kendime öğrenebilrmiyim acaba bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?........
Canım bende kendim öğrendim bu sene ilk dönem Allah nasip etti Kuran Kursuna gittim tecvidi öğrenemeden bırakmak zorunda kaldım kendim evde Kuran okuyabiliyorum çok şükür tecvidi de öğrenmeye çalışıyorum. Mürşit diye cd ler var ordan çalışıp öğrenebilirsin. Hoca kendisi öğretiyor lmihal bilgisi ve değerleri kitapların formatıda var çok güzel eğitici... Allah kolaylık versin...