- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.201
Konu aldı başını gidiyor..
Oldu olacak açıklar - kapalılar diye gruplaşma yapılsınnedir bu yahu
Kulaktan dolma bilgilerle her kapalıyı sembol olarak göremeyeceğiiz gibi her açığı da imansız göremeyiz. Öncelikle bunu bilmekte fayda var.
Ve herkes istediğini giymekte özgürdür ama başkasının kıyafetini eleştiren arkadaşları aynaya bakmaya davet ediyorum.
Şikayet ettiğiniz unsurlardan makyaj? dar giyim? vs hangisi sizde yok? Hepsi var maalesef değil mi ?
Bende de var zaten açık biriyim ve ben bu yüzden başkasını eleştirme lüksünü kendimde görmüyorum...Sizde görmediğim gibi...
Her konu gibi bunda da elbette fikir ayrılıkları olacaktır... Daha güzel bir üslup ve genelleme ile herkesi zan altında bırkarak olmamalı bu.. Kaç yaşında insanlarız neticede ?
Madem onun yaptığını beğenmiyorsun daha güzelini sen yap, öyle gel konuş konuşacaksan
Carrie artık öyle valla...
Biz açığız ama kimi tesettürlüler var hepimizden fazla dikkat çekiyor.
Geçen gün AVM'de idim; bu arada ben şortlu ve ayakta sandalet bir şekilde geziyorum.
İk-üç tane tesettürlü bayan bir girdiler içeri ben dahil topluca bakakaldık arkalarından.
Ayaklarında takoz gibi upuzun ince topuk ayakkabılar, öyle dar giymişler ki vücut olduğu gibi ortada,kocaman gözlükler,defileye çıkar gibi makyajlar...
Bir de sarıp sarmalamışlar kafayı arkaya doğruda uzatmışlar iyice dalga geçer gibi...Bir havalar bir tafralar...Ciddi diyorum.
Zaten bunlardan çok türedi son zamanlarda. Yahu örtünmenin dini amacı "dikkat çekmemek" değil midir?!
Yani yanlış anlaşılmasın bu dediklerim;ama gerçekten bu şekilde örtüyü meta gibi kullananlar merak ediyorum kendisini imanlı mı(!) zannediyor...
Herkesin inancına ve tercihine saygım sonsuz;fakat kimse kusura bakmasın bu şekilde giyinenlere ben dininin gereğini yapıyormuş gibi bakmıyorum. Benide ilgilendirmez zaten...
Olay sadece başı kapamak ise eğer, ben bunun sadece siyasi bir meta olarak görüyorum. Bunların yaptığı şeyi en azından...
Üslubunla örtünenlere lafım yok,herkesin kendi tercihi. Tabi ki şık olmalı bakımlı olmalı.
Ama bu kadar da olmaz ya,valla daha tahrik edici oluyorlar,dinle bu kadar oynanılmaz yahu.
pesssss diyorum size tek bir resimimle nerelere gelmişsiniz kimlerle bir tutmuşsunuz pessssss
hayır bir resim yüzünden nerelere gelmiş olay tarışma sebebi bile yokken gerçekten şaşkınlık içindeyim
Takılmaya bile değmez.
Burası da gerçek yaşamın bir yansıması olduğundan bu tür tepkilerle karşılaşmamız olağan.
Nasıl ki sokakta yürürken tepeden tırnağa süzülüyoruz, herhangi bir kusurumuz aranıyor, burada da böyle.
İnsanlar tetikte.
Artık bu nasıl bir kin, nasıl bir öfkeyse... Empati yapmaktan dahi yoksunlar.
Ay ben gene konuştum halbuki susacaktım.
arkadaşlar ben indigo mavisi kap pardüso aldım ama altına hangi renk pantolon alsam die düşünüyorum.aynı renk platform topuk ayakkabım var.yardımcı olun lütfeeen..
arkadaşlar ben indigo mavisi kap pardüso aldım ama altına hangi renk pantolon alsam die düşünüyorum.aynı renk platform topuk ayakkabım var.yardımcı olun lütfeeen..
beyaz pantalon güzel gider canım.