Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

vay kombinlere devam :) çanta modellerini hangi siteden alıyorsun her kıyafete kombinlenebilecek tarzdalar

kızlar az önce youtubeda bikaç video izledim türbanlı çıplaklar diye izlediğim videolardan çok etkilendim kızlar yanlışmı yapıyorum günahmı işliyorum ben yaa daha yeni kapandım ve dikkat ediyorumda kısa etek giymiyorum dar giymemeye çalışıyrum çok fazla bi şekilde kabartmıyorumda ama bunların hepsinin günah olduğu söyleniyo ben bişey anlamadım yaa lütfen biri beni aydınlatabilrmi bu konudA...

Allah tesettürnü daim edip hakkıyla kapananlardan eylesin..
Bende üni. de kapandım ve darda giydim başımı sıkma başda bağladım çorpasız da gezdim de gezdim... Allah affetsin...

Sonra bi gün dank etti.. ben güzel görünmek için kapanmıyorum ki Allah ın emri olduğu için kapanıyorum... Canım kadının her yeri avrettir.. Sadece yüz ve ayak yüzü hariç, kimi kesim ayağında görünmemsi gerektiğini savunur. Bir kadına bakıldığında şişman mı zayıfmı genç mi yaşlı mı olduğu anlaşılmamalı.. Moda adında güzellik adında şimdi 2 km öteden farkediliyor kapalılar... Her şeyin bi düsturu vardır... Rabbim onlara uyanlardan eylesin... Ben her namazımda Allahım örtümü daha da çok örtmeyi nasip et, daha sana layık bi kul olabilmeyi nasip et diyorum. Hayatta eteğin üzerine uzun bişey giymem diyen ben şimdi bi kaç beden büyük pardesü giyiyorum başıma hep şal ya da sıkma baş bağlayan ben çene altından getirip omzumu göğüslerime kadar kapatacak geniş eşarp kullanıyorum ve hep koyu renk tercih ediyorum... Rabbim daha da bilinçlenmeyi nasip etsin...

Örtüden amaç dikkat çekmemek.. ama malesef şimdi örtünmek adı altında bi sürü saçmalık giyen var....

yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum...Allah razı olsun.....

teşekkürler malesef en uygun eşarbım buydu

Merhaba arkadaslar.. bende tesetturluyum uzun zamandir, ve tesettur takmakdan cok memnunun...ayrica carsaf giyiyorum..burayda hamilelik sorunlari yuzunden uye oldum, ama bu topigi gordum, benimle ayni inancalara sahip insanlari gormek cok mutlu etdi beni...araniza katila bilirmiyim ?

Ne kadar yerinde soylenmis dogru sozler arkadasim...Keske her kes anlasa ki Allah sizden bi tek kafanizi gizleyib, butun beden vucudlarinizi belli edin diye Tesetturu Yada Hicabi size emr etmemis...Allah azze ve cell sizden tamamen belli olmayacak kadar kapanmanizi emr etmis..her emirin bir illeti sebebi vardir, buda erkeklerin dikkatini cekmeyib fitneye sebeb olmamamiz iicndir. ama bizler kafamizi siki siki kapatib, her yerimizi belli edecek kadar dar giyeceksekkk ne anlami kaldi ? disarida gezen aciklardan tek farkiniz sacinizi gizlemeniz olur !

sendende Allah razı olsun inşallah.....ne güzel yazmışşın...

ama bizler kafamizi siki siki kapatib, her yerimizi belli edecek kadar dar giyeceksekkk ne anlami kaldi ? disarida gezen aciklardan tek farkiniz sacinizi gizlemeniz olur!!!!!!!!!!

canlarım saolun bu konu kafama çok takılıyodu beni aydınlattınız şimdi daha fazla dikkat ediyorum kendime abartmamaya çalışıyorum sonuçta ben güzel olmak için kapanmadım allah yolunu seçtiğim için kapandım evladımı allahını bilerek onu anarak büyütebilmek için kapandım allahım inş.bana yardımcı olur ve istikrarlı bi şekilde devam ederim çünkü daha önceden kapanıp açıldığım için etrafımdakiler eşimde dahil açılcağımı düşünüyo allahım beni şeytana uydurmasın 2 haftadır kapalıyım ve resmen daha huzurluyum yemin ederim hepiniz saolun kızlar benim kapanmamdaki en büyük etken sizlersiniz benim için dua edin kızlar allah yolunda yürümem için dua edin.... ben doğru huzurlu yolu bulduğuma inanıyorum...........

kızlar bu arada ben bişey daha sormak istiyorum ben şimdide kuran öğrenmek istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum kursa gidemem sanıyorum çünkü bebek var ve bakacak kimse yok kendi kendime öğrenebilrmiyim acaba bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…