Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

bluz cok güzelmiş canım hangi pazardan kaca aldın acaba?
48to38 canım hayırlı olsun ,inş. daim olur. kapalı olmak güzel br duygu bunu hiç unutma

teşekkur ederim canım.. bak şimdi İstanbul yeşilköyde sosyete pazarı var çarşamba günleri kurulur ordan aldım sanırım 7.ci sokak die geçiyor aldığım tezgahın aralığı
herşey 10 tl idi eteğide bluzude aynı tezgahtan aldım sen de bak bakalım bulursun muhakkak..hatta bluzun kiremit rengi de vardı ben krem aldım...

ablişim model olarak güzel ama çok salaş çocukla nasıl toparlayacan onu yine sen bilirsin ama güzel yani[/QUOTE]

aşkitom içten bağı var.(kurvaze modellerde olur ya o şekilde ) bide çok rahat görünüyor hem astarı yok hemde kumaşı güzel. boyum da kaldırır diye düşündüm hep pardesü- trençkot filan sıkıldım yaza uygun görünüyo du bakalım çıkınca bi giyineyim.

Teşekkür ederim canım cevabın ıcın :) mutlaka ugrayacagım ..pendık pazarında da var mıdır bu tür seylerden acaba

bayıldım bu kombinlere renkler çok harika. ayrca ilk kombindeki çantaya aşık oldum desem yeridir nerden bulabilirz acaba bunları???

tesekkur ederim tatlim kombinleri kendim olusturdum tesetture ilgim oldugu icin cok fazla dikkatimi cektigi icin boyle iki tur kombin hazirladim begenilirse devami gelicek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…