-
- Konu Sahibi sedosbilal
hadi koş al da gel elbiseyi de ekle tamam mı bekliyorum
az kaldı az her an haber gelebilir:18:
canım nişan elbiseni de eklermisin tesettürlüyse
bana fikir olur
akşam eşarplarımızı ekleyelim kızlarrrr ben çektim sırayla paylaşalım olur mu hazırlayın müsait olursanız gece buluşunca sergi açalım var mısınız?
kız ne yazmışım güzel oku bi ev tutulacak eşyalar gidecek düğünden sonra yerleştirecez diyorum uyuma
sedoooşş ben cıkıyorum simdi elbisemi orda giydigimde de cekerim resmimi onuda eklerimm askıda da eklerim. ben telefondan giricem buraya ama acıklanınca bana özel mesaj at
canım eklerim ama tesettürlü degilim ama belki o da fikir olur bakarsın :))) balık modeli aksam eklerim resmini
ewt aynen öylesedoş evlendikten sonra çalışıcakmısın canım
haberi bende merak ediyorum yaa şimdi nereye atanırsa ordan ev tutulcak dimi
kızma yaa çok sordum
eewt sadece eşyaları getirip kuracaklar nişanlım çıkıp düğüne gelecek düğünden sonra 3 gün içinde evimize gidecez ve bi kaç gün yerleştirip 18inde balayına gidecez kalanları da dönüşte yerleştirecez yetişmeyenleriee siz ozaman yerleştirilmemiş eve mi gideceniz
yatak odası yerleşmiş olsunda gerisi önemli değilperdonnn
varimmm
ewt aynen öyle
eewt sadece eşyaları getirip kuracaklar nişanlım çıkıp düğüne gelecek düğünden sonra 3 gün içinde evimize gidecez ve bi kaç gün yerleştirip 18inde balayına gidecez kalanları da dönüşte yerleştirecez yetişmeyenleri
3 gün heralde nişanlının annesinin evinde kalıcaksınız sanırım
kazasız belasız inşalah atlatırsınız inşallah rabbim her konuda kolaylık verir
darısı başıma
kızlarrrrrrrr yerimiz belli olduuuuuuuuuuuu istanbulda kalıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuz
kızlarrrrrrrr yerimiz belli olduuuuuuuuuuuu istanbulda kalıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuz
çok güzel örtmüşsün canım çok yakışmış
canımm gözün aydın yaaaaaaa şuan da da istanbuldasın sanırım oh negüzel yabancılık çekmessin
canımm gözün aydın yaaaaaaa şuan da da istanbuldasın sanırım oh negüzel yabancılık çekmessin
çılgın bi genç kıza benzion he hiç evli durmuyon maşallah pek güzelsinn
sedacım gözün aydın canım çok sevindim yaşadıgın şehir sanırım istanbul..Rabbim yüzüne gülmüş valla.
artık eşyaların hepsini yerleştirirsiniz balayından sonra bişey kalmaz zahmet olmaz sizede oh ne güzel sevindim senin adına çok çoknişanlın ne iş yapıyo bu arada öğretmenmi?
gözün aydin canim cok sevindim senin adina,
süper bi kombin daha maşalah canım
buarada sedoşbilalin işini bende çok merak ettim yaa
peki 26 gün sonra düğünü var ev düzülmedimi eşinin atanacağı memlekete gidilecekse nasıl olucak ev konusu
slm kızlar allah muhabbetınızı arttırsın ben arada bakınıp cıkıyorum hemen bugun resım koyan arkadaslar hepınız ayrı ayrı guzel cıkmışsınız maşallah hepınıze ayrıca hepınız cok şıksınız tesetturde şıklık yarışı olmuş :)) paylaşıma devammm
hoşgeldin canım ceyda gerekeni söylemiş zaten başka söze ne hacet
ceyda bu senin için
ceyda kız muhteşemsin......
hadi 1 tane daha gelsin
Eki Görüntüle 209319