Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

kapıcının biti kızı göreemdım senii:KK43:ikizim senide yaaa:kk77:

diğer arkadaslar cok seker cıkmıssınızz yaa:KK53:ben kapalı degılım ama topik dikkatımı cekti:KK52:

hoşgeldin canım..ben daha koymadım,bekle yakında.........:KK34::KK1:
gel canım bekleriz......:KK16:......topiğimiz çok hoş oldu..............:KK66:

süper bi kombin daha maşalah canım
buarada sedoşbilalin işini bende çok merak ettim yaa
peki 26 gün sonra düğünü var ev düzülmedimi eşinin atanacağı memlekete gidilecekse nasıl olucak ev konusu
yok canım düğünden sonra kocişle beraber yerleştirecez evimizi inşallah eşyalar geç gidiyo o yüzden mecbur düğün sonrasına kalacak evi yerleştirip 1 hafta içinde balayına kaçaçaz:KK1:
hahaha ne alemsin sedoş.. cok güldüüüm. dogru diyosundaa elden ne gelir baska :)))

kuşum yarım yada 1 saate açıklanacakmış inşallah şimdi konuştum bilalle:18:
mideme ağrı girdi yaa:KK37:

yok canım düğünden sonra kocişle beraber yerleştirecez evimizi inşallah eşyalar geç gidiyo o yüzden mecbur düğün sonrasına kalacak evi yerleştirip 1 hafta içinde balayına kaçaçaz:KK1:

kız sedoş bizde öyle yapmıştık..düğün sonrasına kalmıştı............:KK34:
allah yardımcın olsun...
senin yaş kaçtı merak ettim............:KK34:

akşam eşarplarımızı ekleyelim kızlarrrr ben çektim sırayla paylaşalım olur mu hazırlayın müsait olursanız gece buluşunca sergi açalım var mısınız?:KK52:

Son düzenleme:
akşam eşarplarımızı ekleyelim kızlarrrr ben çektim sırayla paylaşalım olur mu hazırlayın müsait olursanız gece buluşunca sergi açalım var mısınız?:KK52:

bendee eklicemm bendee :) biraz sonra nişan elbisemi teslim almaya gidiyorumm tam bitmiş halini hiç görmemiştim eve gelince bende çekerim eşarplarımı :)) ben boynumda da kullanıyo olsam taktıgım zamanlarda oluyo .:))

ay sedoş az kalmış hadi bakalımmmm hayırlısııııııııı

yine ben :))
$IMG0323A.jpg

bendee eklicemm bendee :) biraz sonra nişan elbisemi teslim almaya gidiyorumm tam bitmiş halini hiç görmemiştim eve gelince bende çekerim eşarplarımı :)) ben boynumda da kullanıyo olsam taktıgım zamanlarda oluyo .:))

hadi koş al da gel elbiseyi de ekle tamam mı bekliyorum:KK52:
az kaldı az her an haber gelebilir:18::KK35:

ama canım nereye çıkacağı belli değil mesleğinin
ozaman bugün belli olduysa hemen düğüne kadar ev bulup yerleştirceksiniz 25 gün için de öle mi

canım nişan elbiseni de eklermisin tesettürlüyse
bana fikir olur

hala resim koymadım ya üşenmiyom dedim ama üşeniom sanırım bide ben yüzümü kapatmadan koymak istiyorum ama silinmiyor albüme mi koysam

ama canım nereye çıkacağı belli değil mesleğinin
ozaman bugün belli olduysa hemen düğüne kadar ev bulup yerleştirceksiniz 25 gün için de öle mi

kız ne yazmışım güzel oku bi ev tutulacak eşyalar gidecek düğünden sonra yerleştirecez diyorum uyuma:KK1:

hala resim koymadım ya üşenmiyom dedim ama üşeniom sanırım bide ben yüzümü kapatmadan koymak istiyorum ama silinmiyor albüme mi koysam:KK51:

X