Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

seda büyük şehir sevdiğinden değil ben istanbulda olduğum için buraya gelmek istiyor arkadaşlar.Bu arada ben ablasıyım.

hemde mesele büyük sehir sevmekse istanbulda dogdum büyüdüm buranın sartlarına alıstım kücük sehirde yasayamam 2 günlügüne dedeme elazıga gidiyorum 2. gün sıkılıp dönmek istiyorum.. yasadıgım sehri ve yeri cok seviyorum sedossta buraya geliyo ne güzel iste ablişinin yanııınaa ohhh ohh

aa öylemi...:89:aynı şehirde olmanız iyi olur.....seda çok şanslısın kız.............

ikizzz vallahi maşallahh sana 3 çocuk var sen kendine zaman ayırıp bilgisayarın basında oturabiliyosun benim küçük kuzenim var 3 yasında vallahi dagıtıyo geldiginde 2 dk oturamıyorum masallaah ne zaman girsem görüyom seni

kız sus maşaallah de....
Tatlım benim ikisi 7 nin içinde onlar zaten kendi hallerinde....
Ufaklıkta uyudukca ben burdayım veyahut bir bakıp kaçıyorum.....
Yoksa benim ufaklık yeni sürünüyor vede tutunup kalkıyor felaket başından ayrılmıyoruz..birde ablalar olunca bana yardım ediyorlar....
Ha birde gurbette bir komşun, bir dostun olmayınca,burdada sana eşlik,yarenlik yapacak,sessizde olsa iki muhabbet edecek birini bulunca hep buraya giresim var tatlım...

ya ne güzel ablası olunca problem olmaz.ben burda çok çektim kızlar.hiç kimsemiz yok.polisler bayramda bile çalışıyor.hiç bir yere gidemiyoduk.batının insanı çok soğuk.komşum bile yok.ama ne güzel iki kardeş orda sıkılmazsınız.

aynen öyle canım ya.kocaeli çok güzel bir il ama yalnızlık çok zor.eşimde durmadan çalışıyo garibim.izin filan yok.geceden çıkınca bütün gün evde ama öğlene kadar uyuyo.sonrada adam gözünü açamıyoki bir yere gidelim.bir yere gidicen oda market.sedoşçum sen ablana yakın ev tutarsan rahatça ablanla gezersiniz.eşin geceye ek göreve falan gittiğinde ablanda kalırsın.allahtan bebişlerim olduda artık canım sıkılmıyor.malatyaya gidince annemle gezeriz.

kızlar pc kafayı yedi. bi bunu atabildim. diğer fotoları içeeriğe uygun değil die açmıyo.. ha bu arada ben bu yeleklere bayılıyoruum yaaa

:)) kızlar benimdee dayım polis onun için biliyorum çalışma şartlarını.. sedoş rahat edicek o girişken cok zorluk çekmez :))

Teşekkür ederim tatlım o senin güzelliğin

maaşallah canım kızına ve sana.. sen de genç annelerdensin

ikizcim sen bizden ayrılma kuzucum hepp burada ol, ben de sizdeki samimiyeti, sohbeti,muhabbeti çok seviyorum ve elimden geldiğince giriyorum kk'ya. Bakma şimdi taşınma faslı var biraz arayyı uzattım ama hele bi taşınayım da sen bendeki potansiyeli biliyosun

Eki Görüntüle 209621 kızlar pc kafayı yedi. bi bunu atabildim. diğer fotoları içeeriğe uygun değil die açmıyo.. ha bu arada ben bu yeleklere bayılıyoruum yaaa

çok hoş, sportif bi kombin olmuş fıstık :82:
gülaydınnn guzel hanımlar ben geldım ama az yokum kahvaltımı yapım

Günaydın canım, hhoşgeldin ve afiyet olsunnn

bu topiği görünce çok mutlu oldum hayırlı olsun paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım

canım bende polis eşiyim.....negüzel memlekete tayin yaptırabilmişsiniz....çok güzel kalpten sevindim inan.....darısı başımıza olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…