-
- Konu Sahibi sedosbilal
seda büyük şehir sevdiğinden değil ben istanbulda olduğum için buraya gelmek istiyor arkadaşlar.Bu arada ben ablasıyım.
seda büyük şehir sevdiğinden değil ben istanbulda olduğum için buraya gelmek istiyor arkadaşlar.bu arada ben ablasıyım.
aa öylemi...:89:aynı şehirde olmanız iyi olur.....seda çok şanslısın kız.............
ikizzz vallahi maşallahh sana 3 çocuk var sen kendine zaman ayırıp bilgisayarın basında oturabiliyosun benim küçük kuzenim var 3 yasında vallahi dagıtıyo geldiginde 2 dk oturamıyorum masallaah ne zaman girsem görüyom seni
kız sus maşaallah de....
Tatlım benim ikisi 7 nin içinde onlar zaten kendi hallerinde....
Ufaklıkta uyudukca ben burdayım veyahut bir bakıp kaçıyorum.....
Yoksa benim ufaklık yeni sürünüyor vede tutunup kalkıyor felaket başından ayrılmıyoruz..birde ablalar olunca bana yardım ediyorlar....
Ha birde gurbette bir komşun, bir dostun olmayınca,burdada sana eşlik,yarenlik yapacak,sessizde olsa iki muhabbet edecek birini bulunca hep buraya giresim var tatlım...
geçmiş ne kadar birikmiş sohbet koyulaşmış baya..resim ekleyen arkadaşlar hepiniz şıksınız.ceyda86 en çok resim ekleyen arkadaşımız maşallah canım eşarp çok yakışmış yüzünde masum bir ifade var
kız sus maşaallah de....
Tatlım benim ikisi 7 nin içinde onlar zaten kendi hallerinde....
Ufaklıkta uyudukca ben burdayım veyahut bir bakıp kaçıyorum.....
Yoksa benim ufaklık yeni sürünüyor vede tutunup kalkıyor felaket başından ayrılmıyoruz..birde ablalar olunca bana yardım ediyorlar....
Ha birde gurbette bir komşun, bir dostun olmayınca,burdada sana eşlik,yarenlik yapacak,sessizde olsa iki muhabbet edecek birini bulunca hep buraya giresim var tatlım...
Eki Görüntüle 209621 kızlar pc kafayı yedi. bi bunu atabildim. diğer fotoları içeeriğe uygun değil die açmıyo.. ha bu arada ben bu yeleklere bayılıyoruum yaaa
gülaydınnn guzel hanımlar ben geldımama az yokum kahvaltımı yapım
aynen öyle canım ya.kocaeli çok güzel bir il ama yalnızlık çok zor.eşimde durmadan çalışıyo garibim.izin filan yok.geceden çıkınca bütün gün evde ama öğlene kadar uyuyo.sonrada adam gözünü açamıyoki bir yere gidelim.bir yere gidicen oda market.sedoşçum sen ablana yakın ev tutarsan rahatça ablanla gezersiniz.eşin geceye ek göreve falan gittiğinde ablanda kalırsın.allahtan bebişlerim olduda artık canım sıkılmıyor.malatyaya gidince annemle gezeriz.