-
- Konu Sahibi sedosbilal
maşallaaaaaahhh nazar degmesinn cok güzelsinnnn
abla kardeşş yakıyosunuzzz her yeri valla :)) yüzzünüzü karalayınn kızlar nazar degmesinnn maşallahhhh
noluyo ne açıklanıo yaa
konuyu bilmiom ama bende heyecanlandım
maşallaaaaaahhh nazar degmesinn cok güzelsinnnn
abla kardeşş yakıyosunuzzz her yeri valla :)) yüzzünüzü karalayınn kızlar nazar degmesinnn maşallahhhh
eeee tatliş neler oluyooo cok meraktayımm vee cok heyecanlandım inşş.. ablişinin yanı başına gelirsin bilmedigin yerlerde tek basına kalmazsnn
eeee tatliş neler oluyooo cok meraktayımm vee cok heyecanlandım inşş.. ablişinin yanı başına gelirsin bilmedigin yerlerde tek basına kalmazsnn
o seni güzel bakan gözlerinin güzelliği canım benim bizden aşağı kalır yanın yok maşallah seninde iltifat ediyosun
teşekkür ederim ecemcim. senin kadar olamam. bu arada senin eşarplı halini de gördüm topikte çok cici olmuşsun bayıldımmm.
miniş bilmiyorum yaa daha açıklanmadıgözle bekliyoruz ama akşam 5ten sonraya kalacak galiba ancak gece öğrenirmişiz off çok heyecanlı stresli ya hayırlısı olsun inşallah
canıımmmm cok tesekkür gerçekkleerrr vallahi maşallaah
ayyy cok tesekkürr ederiim insallaaahh birgünn bana da nasip olurrr :))
herseydenn önce hayırlısı olsunnnn... azıcık daha sabırr
söylemesi kolay
kırmızı siyah yakışmış canım gömleğinde güzelmiş
çok hoş olmuş canım.............
ayy ceydacım seni degörmüş oldum yaaa negüzelsin kız sen öle eşarbın ve üstündeki de süper uymuş çok ama çok şık bende alayım ya o eşarptan
teşekkür ederim canımeşarp sana çok yakışıyor maşş canım
teşekkür ederim canımgerçekten eşarp sana inanımaz yakışıo açık halini bilmiom ama bu daha güzel ikide kapanmışın canım
buarada her eşrabına ayrı ayrı bone takıon kaç tane bonen var kız
allahın sevgili kuluymuşumhee öle merak ettim seni şalla koymuşun resim
ama pek belli olmuo canım neyse eşarp daha güzel yakışıo şal da güzelmiş hee
kapıcının biti kızı göreemdım seniiikizim senide yaaa
diğer arkadaslar cok seker cıkmıssınızz yaaben kapalı degılım ama topik dikkatımı cekti
canım resımlerım duruyor
kapıcının biti kızı göreemdım seniiikizim senide yaaa
diğer arkadaslar cok seker cıkmıssınızz yaaben kapalı degılım ama topik dikkatımı cekti