Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

$208337_2034891315203_1331805913_32391401_4016516_n.jpg

bi dene daha benden

Son düzenleme:
:KK19: :KK9::KK9::KK9:

kız şu hamile smili koyma bacım herkeş hamile zannediyo seni :KK60:

anaa o hamile smileımı ay ne kadar körüm bakan kör olur ya onlardanım heralde :KK53:
hem adaşım ilk defa koydum sanıorum daha öncedemi koymuşum :KK53:
ay inanmıyorm kendime yaa :KK60::KK60::KK60:
kiim hamile sanıyo beni kıız:KK60:

çok teşekkürler canım sende öylesin bayıla bayıla baktım koyduğum resimlerine
yok lens değil orjinal :KK69::KK69::KK69:

wuuhhuu :82: maaşallah o zaman canım çok hoş çıkmış gözlerin :KK16:
anaa o hamile smileımı ay ne kadar körüm bakan kör olur ya onlardanım heralde :KK53:
hem adaşım ilk defa koydum sanıorum daha öncedemi koymuşum :KK53:
ay inanmıyorm kendime yaa :KK60::KK60::KK60:
kiim hamile sanıyo beni kıız:KK60:

ahahahahaaa :KK60::KK60: kız daha önce de koydun hatta biri dedi sana yine hamile smili koymuşun hamile misin diye sorduydu öyle hatırlıyorum :KK52::KK52::KK52: :KK60:

he iyi yaptın :KK60::KK60::KK60:

ahahahahaaa :KK60::KK60: kız daha önce de koydun hatta biri dedi sana yine hamile smili koymuşun hamile misin diye sorduydu öyle hatırlıyorum :KK52::KK52::KK52: :KK60:

he iyi yaptın :KK60::KK60::KK60:

ay vallahi hatırlamıyorum benmiydim acaba oo iyi düşün :KK53: :KK9:
akılmı kaldı bendeeee :KK76::KK1:

ben aksam gezmeye gidicem esarplarımın resmını cekıp koyardım ama vaktim yok :KK14:

geçmiş ne kadar birikmiş sohbet koyulaşmış baya..resim ekleyen arkadaşlar hepiniz şıksınız.ceyda86 en çok resim ekleyen arkadaşımız maşallah canım eşarp çok yakışmış yüzünde masum bir ifade var:KK16:

yok canım polis memuru ben şu an memleketteyim annemde burada benim evim ist da olacak
teşekkür edeerim iyi dileklerin için de çok sağol

canım benim eşimde polis.kocaelinde görev yapıyor.ben batıyı hiç sevmiyorum.helede istanbulu.hevesini kırmak istemem ama resmen polislerin canını çıkarıyolar.hep ek görev.bu arada tayinimiz malatyaya çıktı.çoooooooooooooook mutluyum.canım memleketim.dünyalara değişmemmmmmmmmmmm

bende rsim eklemek isterdim ama esim izin vermiooo :KK50:
bende su sal olayına gecmek ıstıorum ama pek olmuo yaa

canım benim eşimde polis.kocaelinde görev yapıyor.ben batıyı hiç sevmiyorum.helede istanbulu.hevesini kırmak istemem ama resmen polislerin canını çıkarıyolar.hep ek görev.bu arada tayinimiz malatyaya çıktı.çoooooooooooooook mutluyum.canım memleketim.dünyalara değişmemmmmmmmmmmm

aa canım ne güzel senin adına çok sevindim.................:KK70:

X