- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
-
- Konu Sahibi sedosbilal
kapıcının biti kızı göreemdım seniiikizim senide yaaa
diğer arkadaslar cok seker cıkmıssınızz yaaben kapalı degılım ama topik dikkatımı cekti
yok canım düğünden sonra kocişle beraber yerleştirecez evimizi inşallah eşyalar geç gidiyo o yüzden mecbur düğün sonrasına kalacak evi yerleştirip 1 hafta içinde balayına kaçaçazsüper bi kombin daha maşalah canım
buarada sedoşbilalin işini bende çok merak ettim yaa
peki 26 gün sonra düğünü var ev düzülmedimi eşinin atanacağı memlekete gidilecekse nasıl olucak ev konusu
hahaha ne alemsin sedoş.. cok güldüüüm. dogru diyosundaa elden ne gelir baska :)))
yok canım düğünden sonra kocişle beraber yerleştirecez evimizi inşallah eşyalar geç gidiyo o yüzden mecbur düğün sonrasına kalacak evi yerleştirip 1 hafta içinde balayına kaçaçaz
kuşum yarım yada 1 saate açıklanacakmış inşallah şimdi konuştum bilalle:18:
mideme ağrı girdi yaa
kız sedoş bizde öyle yapmıştık..düğün sonrasına kalmıştı............
allah yardımcın olsun...
senin yaş kaçtı merak ettim............
amin canım sağol
23 şeker senin 30 oldu biliyoruuuuum
evet 30 oldu....kendimi yaşlı hissediyorum.............:84::84::84::84:
yok artık benim annem 52 yaşında genç hissediyo kendini sende yaniii fıkır fıkır yer içer tur tur gezerbizim içimiz kaçmış
öyle valla..çok sıkılıyorum buara ondan galiba..............:97::96:
akşam eşarplarımızı ekleyelim kızlarrrr ben çektim sırayla paylaşalım olur mu hazırlayın müsait olursanız gece buluşunca sergi açalım var mısınız?
bendee eklicemm bendee :) biraz sonra nişan elbisemi teslim almaya gidiyorumm tam bitmiş halini hiç görmemiştim eve gelince bende çekerim eşarplarımı :)) ben boynumda da kullanıyo olsam taktıgım zamanlarda oluyo .:))
ay sedoş az kalmış hadi bakalımmmm hayırlısııııııııı
yok canım düğünden sonra kocişle beraber yerleştirecez evimizi inşallah eşyalar geç gidiyo o yüzden mecbur düğün sonrasına kalacak evi yerleştirip 1 hafta içinde balayına kaçaçaz
kuşum yarım yada 1 saate açıklanacakmış inşallah şimdi konuştum bilalle:18:
mideme ağrı girdi yaa
bendee eklicemm bendee :) biraz sonra nişan elbisemi teslim almaya gidiyorumm tam bitmiş halini hiç görmemiştim eve gelince bende çekerim eşarplarımı :)) ben boynumda da kullanıyo olsam taktıgım zamanlarda oluyo .:))
ay sedoş az kalmış hadi bakalımmmm hayırlısııııııııı
yine ben :))
Eki Görüntüle 209307
ama canım nereye çıkacağı belli değil mesleğinin
ozaman bugün belli olduysa hemen düğüne kadar ev bulup yerleştirceksiniz 25 gün için de öle mi