Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

ooo hanımlar mrb topik almış başını gitmişmaşallah giremiyrum son günlerde kınaya son 7 gün malum bana dua edin olur mu topik size emanet öptüm hepinizi allaha emanet olun evimde görüşürüz artık balayından sonraaa:KK52::80:

ooo hanımlar mrb topik almış başını gitmişmaşallah giremiyrum son günlerde kınaya son 7 gün malum bana dua edin olur mu topik size emanet öptüm hepinizi allaha emanet olun evimde görüşürüz artık balayından sonraaa:KK52::80:

vallahi öylee. bende giremiyordum kac gündürr neler olmus neler :)) canım hayırlısıylaaa bütün stresi atıp kurtulucaksn bi bakıcaksın üstünden zaman bile geçmiş bak ben gün sayarken nişanımdan 2 hafta geçtiii bileee allah yardımcııınnnn olsunnnnnnnnnnnn :nazar::nazar:

sedoşbilal gel artık yaaaaa özledik seni ay ne heyecanlı 7 gün kaldı ya inşallah süper olur heraşey

Kızlar merhaba,başlığı görünce yazmak istedim...:KK3:
Beni de alsanıza aranızaaa :KK70:

sedoş sıkıntısız atlatırsın inşallah,Allah gönlüne göre versin,darısı başımıza:KK69:

yenı gelenler hosgeldınız kızlar ben az yokum yemegımı ayarlıgım sonra dısaarı cıkıcam kızımla alısverıse:KK70: yarın bı aksılık olmaz ıse kızlar ıle bulusucaz burdakı :KK70:

çok uzun süredir kkya girmiyorum yeni topikler açılmış sohbetler koyulaşmış maşallahh... :) herkese merhaba :KK66:

X