Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

gıcıkcadı Allah tamamına erdirsin..
hayırlı cumalar herkese bu arada..
ya herkes tatile mi çıkacak,of ya ben de istiyorum

gıcıkcadı Allah tamamına erdirsin..
hayırlı cumalar herkese bu arada..
ya herkes tatile mi çıkacak,of ya ben de istiyorum

evlenelı 2 ay olucak ama hayatımda yaptıgım en guzel tatıl olcak ıns

askımın suprızı oldu bıraz bu tatıl cunku balayından dönmüştük bıdakı sene beklıyodum

ıns.sende cıkarsın canım
hersey gönlünce olsun

amin,sağol canım..
ama tek başıma çıkmak istemiyorum..
Senin gibi benim de yüreğimi dolduran bir sevdiğim olsa,eşim olsa..onla gitsem
inşallah

off hiç sorma yaşım 28,geçti geçiyor..hep kaçtım evlilikten,hep korktum şimdi istiyorum ama bu kez de kafama göre birini bulamıyorum
Rabbim hayırlı insanlar çıkarır inşallah hepimizin karşısına..
Bitlis'te çalışıyorum canım...sen istanbuldasın sanırım.

evet istanbul ne iş yapıosun

teşekkür ederim canım.. Darısı senin başına inşallah.. üzülme bende tatile gidemyorum bizde ryamızda gideriz artık

valla kızlar benim durumum daha vahim..ANTALYADA oturuyorum ama daha denize bile giremedim..bir de ben oteller bölgesinde çalışıyorum..herkes tatilci yani.herkes eğleniyoo.bende onlarla muhabbet ediyorum sadece.deniz nasıldı sıcak mı diye..off ya işten güçten gidemiyoruz..ama birdahaki hafta arkadaşarımla gitmeyi düşünüyorım kız kıza..ağstos ramazan dahada gidemem yoksa..

iyi tatiller canım sana nereye gitmeye karar verdiniz..

ne varmış yaşında hayret bişey:26: ben 33 yaşında evlendim sen daha sınıra gelmemişsin canım Tam ümitlerimi kaybetmişken Allah ım karşıma çıkardı kısmetimi:82:Tevekkul et Rabbinden iste gelir merak etme

evet istanbul ne iş yapıosun

öğretmenim canım..

Amin canım,çok tşk ederim..etrafımdakilere bakıyorum da hep 22-23 yaşında evlenenler,bir de üstüne yıllarca nişanlı kalmışlar filan..ya acaba ben mi çok korkaktım,korktum evlilikten,sağlam olsun,ömür boyu sürsün istedim diye seçici oldum,yoksa şimdiki nesil çok mu umursamaz anlamadım..herkes hakkında hayırlısı..bazen ''belki de kısmetimde yoktur'' diyorum evlilik ne bileyim..Allah hepimizin gönlüne göre versin.zamanında çok mu büyük konuştum asla evlenmeyeceğim diye,al sana işte yalnızım şimdiama dank etti kafama,istiyorum artık..dua edin kızlar..

gıcıkcadı,bakalım rüyalarımıza gerek kalmaz inşallah tatil için..

hersey kısmet ınan canım bende 1 sene once hıc ıstemem dıyodum ama kader kısmet
bakarsın senı kaynıma alırım gelınım olursun :)

Kız Allah iyiliğini versin :)))

Bakalım,ben de yazarım inşallah şöyle de oldu böyle de seviyorum diye inşallah..
Allah herkese hayırlı kapılar açsın..
Çalışıyor musun sen?

Oh ne güzel yarın tatile çıkıyorsunuz,bol bol gez eğlen inşallah.
sever misin bilmem ama bol bol fotoğraf çek,belki sonra bize de gösterirsin..:)
bu arada senin yaş kaçtı?

Oh ne güzel yarın tatile çıkıyorsunuz,bol bol gez eğlen inşallah.
sever misin bilmem ama bol bol fotoğraf çek,belki sonra bize de gösterirsin..:)
bu arada senin yaş kaçtı?

tatile cıkamayan herkesın yerıne gezıcem söz:)
benım yaşım 23 canım
inş buraya resım ekleyemıyorum ama bakarsın baska yerlerden yada ıns
yuz yuze gorusun kısmet

tam tahmin ettiğim gibi,23-24 diyordum ben de..
ben fotoğraf çekmeyi çok severim,o yüzden dedim.fotoğrafları mı yüz yüze gelince görürüm,pek anlayamadım o kısmı:44:
Bana yakın arkadaşlar var mıdır bilemiyorum,1 yıldır üyeliğim var ama hep okurdum,yazmazdım,başlığı görünce yazayım dedim.Ara ara buluşmalar yapıyor ya kızlar kk.dan,ben de çok isterim ilerde,forumda biraz daha kafa dengi arkadaşlarla tanıştıktan sonra..

Canım resimlerden olmassa kısmet olurda yüz yüze görürsün dedım acele yazdım eksık oldu sanırım
bende cok severım resım cekmeyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…