Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

yıldırım diyeyim o zaman mesken tarafı. Ne zamandır Bursa 'dasın. Evli misin ? Çocuğun var mı ? Çalışıyor musun? Ay ne çok sordum :78:

Tamam anladım şimdi:KK1:1 sene olacak evliliğim 3 senedir Bursadayım:KK31:Çoçuğum yok evdeyim çalışmıyorum ama çalışmayı istiyorum:KK1:Sen:26:

Tamam anladım şimdi:KK1:1 sene olacak evliliğim 3 senedir Bursadayım:KK31:Çoçuğum yok evdeyim çalışmıyorum ama çalışmayı istiyorum:KK1:Sen:26:

Bende 10 aylık evliyim. Bursa doğumluyum. Benimde çocuğum yok. Çalışıyorum ben. 20 dk sonrada çıkıyorum işten :KK1:

Ne iş yapıyorsun ben bulamıyorum iş malesef

dış ticaret, satınalma, ithalat karışımı birşey :KK1: hatta 1 hafta sonra muhasebeye bile bakıcam arkadaş izne çıkıyor da ...
İş bulmak gerçekten zor daha doğrusu istediğin gibi iş bulmak mesleğin ne ?

geldım suslenıp puslenıp:KK70:

Süslü pakize:KK1::KK1:

dış ticaret, satınalma, ithalat karışımı birşey :KK1: hatta 1 hafta sonra muhasebeye bile bakıcam arkadaş izne çıkıyor da ...
İş bulmak gerçekten zor daha doğrusu istediğin gibi iş bulmak mesleğin ne ?

ben ziraat mezunuyum mesleğimle ilgili olmayabilir aslında her türlü işe başvurdum ama tecrübem olmadığı için almıyorlar eşimde çok gerek duymuyor aslında ondan ama ben istiyorum:KK31:

Süslü pakize:KK1::KK1:

ben ziraat mezunuyum mesleğimle ilgili olmayabilir aslında her türlü işe başvurdum ama tecrübem olmadığı için almıyorlar eşimde çok gerek duymuyor aslında ondan ama ben istiyorum:KK31:

çalışmak gibisi yok bence. Mutlaka gönlüne göre bir iş bulursun. Sadece zaman gerekiyor.

hazır yıyıcılıkde guzel ya :KK70: kızcem gecen bana dıyorkı anne sen gıt yıne calsıda bana bısyeler al gulmekden oldum dedım bırının yanındada soylesen gorende baban bıze bakmıyor para vermıor sanıcak :KK70:

X