Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Kızlar size bişey anlatacağım. KEndimden şüphe etmeye başladım da o yüzden size sorayım dedim. Ben bu sabah uyandığımda kasıklarımda çok kötü bir ağrı hissettim, yataktan kalkıcam kalkamıyorum o derece yani. Ara ara sancı gibi de oldu.. Neyse sonra kalktım, yeni evime temizlik için bayanlar gelecekti onların yanına gittim, ben de temizlik yapayım dedim ama yok mümkün değil eğilemiyorum istediğim gibi hareket edemiyorum ağrıdan. Sonra eşim geldi beni aldı eve geldik,ben yattım dinlenmek için uyumuşum. 2 saat önce uyandım, başım ağrıyor ve miğdem bulanıyordu ve 15 dk kadar önce afedersiniz istifra ettim. Sizce bu ne şimdi yaa

Yoksa bebiş mi geliyor

kuzu bendede oluordu aynısı ıste bend esuphelenıordum galıba mevsımlerden ama su topıge bı ben doguramadım kucuk bı bebe ınsallah sen dogurusun bı bebe

Yoksa bebiş mi geliyor

kuzu bendede oluordu aynısı ıste bend esuphelenıordum galıba mevsımlerden ama su topıge bı ben doguramadım kucuk bı bebe ınsallah sen dogurusun bı bebe

Ben de şüphelendim ama miğdemi üşütmüş de olabilirim. Bir de korunuyoruz yani o yüzden düşük bir olasılık ama insanın ister istemez aklına geliyor. Adetime de daha var

herkese mrb az önce öğretmenlik atama tercihlerimi yaptım üstelik onca aksiliğe rağmen ama eşimin yanımda oluşu beni çok mutlu etti insanın bu gibi anlarda destekçisinin olması çok güzel... bana dua edin arkadaşlar inşallah olur......

bend ekorunuyorum ama bınde bırde olsa tutuyor len okadar korunan hatun var hamıle kalıorlar sprel bıle taktıranlrda bıel oluor

benim amcamın eşi yani yengem kuzenime spiral varken hamile kalmıştı

Merhaba arkadaşım, hakkında hayırlısı ne ise o olsun.. inşaallah Rabbim hayırlı bir yer nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…