- 12 Ocak 2010
- 9.393
- 90
- Konu Sahibi sedosbilal
- #2.501
burdan belli olmuyorki ellemek lazım dokunmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdan belli olmuyorki ellemek lazım dokunmak
İyi bitli sen nsılsın canım
şalın deseni güzelmiş semoş ama bana ince gibi geldi :26:
Kızlar size bişey anlatacağım. KEndimden şüphe etmeye başladım da o yüzden size sorayım dedim. Ben bu sabah uyandığımda kasıklarımda çok kötü bir ağrı hissettim, yataktan kalkıcam kalkamıyorum o derece yani. Ara ara sancı gibi de oldu.. Neyse sonra kalktım, yeni evime temizlik için bayanlar gelecekti onların yanına gittim, ben de temizlik yapayım dedim ama yok mümkün değil eğilemiyorum istediğim gibi hareket edemiyorum ağrıdan. Sonra eşim geldi beni aldı eve geldik,ben yattım dinlenmek için uyumuşum. 2 saat önce uyandım, başım ağrıyor ve miğdem bulanıyordu ve 15 dk kadar önce afedersiniz istifra ettim. Sizce bu ne şimdi yaa
Kızlar size bişey anlatacağım. KEndimden şüphe etmeye başladım da o yüzden size sorayım dedim. Ben bu sabah uyandığımda kasıklarımda çok kötü bir ağrı hissettim, yataktan kalkıcam kalkamıyorum o derece yani. Ara ara sancı gibi de oldu.. Neyse sonra kalktım, yeni evime temizlik için bayanlar gelecekti onların yanına gittim, ben de temizlik yapayım dedim ama yok mümkün değil eğilemiyorum istediğim gibi hareket edemiyorum ağrıdan. Sonra eşim geldi beni aldı eve geldik,ben yattım dinlenmek için uyumuşum. 2 saat önce uyandım, başım ağrıyor ve miğdem bulanıyordu ve 15 dk kadar önce afedersiniz istifra ettim. Sizce bu ne şimdi yaa
Yoksa bebiş mi geliyor
kuzu bendede oluordu aynısı ıste bend esuphelenıordum galıba mevsımlerden ama su topıge bı ben doguramadım kucuk bı bebe ınsallah sen dogurusun bı bebe
Ben de şüphelendim ama miğdemi üşütmüş de olabilirim. Bir de korunuyoruz yani o yüzden düşük bir olasılık ama insanın ister istemez aklına geliyor. Adetime de daha var
bence de
bence de
bend ekorunuyorum ama bınde bırde olsa tutuyor len okadar korunan hatun var hamıle kalıorlar sprel bıle taktıranlrda bıel oluor
herkese mrb az önce öğretmenlik atama tercihlerimi yaptım üstelik onca aksiliğe rağmen ama eşimin yanımda oluşu beni çok mutlu etti insanın bu gibi anlarda destekçisinin olması çok güzel... bana dua edin arkadaşlar inşallah olur......