tesetture uygun 40-42 beden şık tunikler, bilek paca pantolon,canta,esarp,fon perde vs./bulunmuştur.

Çalışırken giyebilecegim şeyler arıyorum.modası geçeli on sene olmuş kıyafetler olmasın lütfen hanımlar.temiz ürünler varsa almak isterim.

Pantolon ipekyol 42 beden tertemiz en ufak bir lekesi yok çok dar bir model değil boyunuz a göre bilekte kalabilir
Gömlek 40 beden marks and Spencer marka

isterseniz elimde olanları buraya tekrar ekleyeyim...ama takas düşünmüyorum.

Ceketlerim yepyeni hizlo degisimden dolayi giymek nasip olmadi. Bunlara ilave olarak 1 takim elbise ve siyah dar paca pantolonum var. Hepsi marka yepyeni ve memnuniyet topigi garantili

Eklentiler

• 20150916_090351.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 80
  • 20150916_090504.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 20150916_090850.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 69
Aybeniz satiyorum konuma baktinmi cnm

Ceketlerim yepyeni hizlo degisimden dolayi giymek nasip olmadi. Bunlara ilave olarak 1 takim elbise ve siyah dar paca pantolonum var. Hepsi marka yepyeni ve memnuniyet topigi garantili
ceket giymiyorum malesef. Tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…