- 14 Haziran 2014
- 2.080
- 2.023
- 158
Lacivert bu tarz iki tane var tunigim , teşekkür ederim.Eki Görüntüle 1670082 40 beden 15 tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lacivert bu tarz iki tane var tunigim , teşekkür ederim.Eki Görüntüle 1670082 40 beden 15 tl
Rica ederim sayfama bakin farkli renklerde var..Lacivert bu tarz iki tane var tunigim , teşekkür ederim.
Lcw 40 beden turkuaz pantolonunuzu begendim ama tek parca icin de kargo ödemek istemiyorum :)Rica ederim sayfama bakin farkli renklerde var..
Kismet degil demekkiLcw 40 beden turkuaz pantolonunuzu begendim ama tek parca icin de kargo ödemek istemiyorum :)
Sayfanizda 40-42 beden hicbirsey yok.
eşarp da arıyordunuz ondan sebep dedimSayfanizda 40-42 beden hicbirsey yok.
konu başlığınıza tekrar baktım, evet eşarp da yazıyorSayfanizda 40-42 beden hicbirsey yok.
Evet dogru, baktım esarplariniza ama daha farkli bakıyorum teşekkürler .konu başlığınıza tekrar baktım, evet eşarp da yazıyor![]()
MerhabaCeketlerim yepyeni hizlo degisimden dolayi giymek nasip olmadi. Bunlara ilave olarak 1 takim elbise ve siyah dar paca pantolonum var. Hepsi marka yepyeni ve memnuniyet topigi garantili
EMerhaba
Bu ceketler kaç beden acaba? Bir de markalarını öğrenebilir miyim?
38 olanların fiyatlarını da yazar mısınız lütfen.Merhaba msjini cevapladim ustte ☺
E
Ben aslında 40 giyiyorum. Olur mu bana emin değilim. Sırttan iki kol altındaki dikiş arasını ölçmenizi isteyebilir miyim?Bunlarin ucu de 38 e olur. Ben fiyat belirlemedim. Siz ne kadar butce ayirabilirseniz. Begendiyseniz uygun bi soyleyin gule gule kullanin cunku yepyeniler emin olun
Olctum desenli 44 siyah 45 digeri de 48cmBen aslında 40 giyiyorum. Olur mu bana emin değilim. Sırttan iki kol altındaki dikiş arasını ölçmenizi isteyebilir miyim?
162 boyda, 62 kilodayim.ortalama 40 beden giyiyorum.42 de giyebiliyorum kıyafete göre değişiyor.olur tabii ki. Bende de var güzel tunikler ama foto koymadım.düşünen olursa belki takas da yapabilirim.satın da alabilirim farketmez.etek, gomlek tunik, pantolon vs arıyorum.öğretmenim ve okulda giycem.kaliteli şeyleri uygun fiyata almak icin ikinci el bakayım dedim , kıyafette ikinci el ilk kez alicam bakalım..bulabilirsem tabii..o nedenle abiye tarzı taşlı tuşlu şeyler istemiyorum.