tesetture uygun 40-42 beden şık tunikler, bilek paca pantolon,canta,esarp,fon perde vs./bulunmuştur.

Cnm eşarp daha farklı tarzda ariyorum tesekkür ederim. Pantolonunuz hangi renk, kot mu, keten mi, kumas, mi, bedeni nedir, ? Benim boy .162, kilo 62, hamilelikten kalma kilolarim var haala, bana bedeni uyar mi, 40-42 giyiyorum
bedeni tam olur ama boyu uzun olur kestirebilirsin lacivert kalin keten sanirim

cnm üzerindeki halini görmem mümkünmü? Nasil durur bilemedim ?

aslında vardı bir resim ama kimin telefonunda hatırlamıyorum:)) ben biraz resim çekinme özürlüyüm pek sevmem de bi araştırayım ....bir arkadaşta özelden sormuş elbiseyi bakalım kime kısmet olacak ....

Aslında ben elbise giymedim hiç, kot kumaşı da kullanamiyorum, ozelden soran arkadaşa kısmet olacak cnm sanırım..bir de ben burada aradığım gibi şeyler bulamayacağımi düşündüm ve bu akşam eşimle çıkıp kendime 2 bilek paça pantolon 2 de tunik aldim ..bulamadım burada cnm..

iyi günlerde kullan canım senin adına sevindim

elbiseniz çok hoşmuş. bayıldım. boyu kaç cm acaba. tabi bir de fiyatı nedir :)

merhaba Emel ben size özelden yazmıştım ama sanırım sizin özel mesaj hakkınız yok burdan yazayım konu sahibem kızmazsa :) affına sığınarak...acil nakit ihtiyacından dolayı indirim yaptım 100 tl ye vereceğim bu şahane elbiseyi...
eğer ayakkabı numaramız uyarsa da söz stiletto ayakkabısınıda hediye edeceğim daha ne yapaayım demi ama:)

buarada konu sahibi arkadaşım öğretmendi yanılmıyorsam... elimde baya bir miktar süs var hem oğullarımın sünnetlerinde hem de okul süslemelerinde kullanmıştım...işinize yarar mı bilmiyorum ama içimden geldi benim çocuklarda büyüdü artık öylece duruyor ....belki işine yarayan biri çıkar diye hepsini 20 tl ye vereceğim ...sıfır değil kullanılmıştır...

sırf tülüne 20 tl vermiştim ama olsun maksat başka çocuklarında işine yarasın diye sevgili öğretmenim:)

tamam öğretmenim belki başka birinin işine yarar

Hayırlı sabahlar hayırlı günler arkadaşlar ....
ihtiyacı olan kaçırmasın bir kamyon süs bugün kargoya gideceğim isteyen olursa hemen yollayayım

burda soran bir arkadaş vardı ama mesajı yanlışlıkla silmişim kimdi acaba

Satiyorum konuma bakarmisin cnm belki begendigin biseyler olur

Aybeniz canım pantolon aldım demiştin ama istiyorsan elimde olanların resmini çekerim birara hepside bilek boy...

bende bu çantalar var

Eklentiler

• bambi40.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 51
  • P_20150812_181622.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 49
Aybeniz canım pantolon aldım demiştin ama istiyorsan elimde olanların resmini çekerim birara hepside bilek boy...
siyah, lacivert,bordo ve asker yesili bende var , onun dışındaki renklerse, ve fiyati 15 i gecmiyorsa olabilir cnm, ben sıfırıni lcw den 30 a aldim cunku, kargo da olacak sonuçta,

canım elimde bunlar var çok şık yüksek bel ve fiziği harika sarıyorlar ....kahve pamuk saten abiye olan adil ışık ...diğerleri de sanırım Batik den almıştım 15 tl ...pudra hafif saten görünümlü bir yerde resimde de göstermeye çalıştım pek belli olmuyor su lekesi sanırım o nedenle 5 tl...ten rengi olanda yani toprak rengi olanda 10 tl...ceketi kaçırma derim çok şık bele oturuyor...

u

ayrıca düşünürsen canım eşimin dolabından hiç kullanmadığı Fabrika, Damat, Altınyıldız pantolon ve takımlar var belki isteyen olursa resimlerini çekerim sıfır ayarında hepsi...çok uyguna vereceğim maksat dolabı boşalsın banada harçlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…