bedeni tam olur ama boyu uzun olur kestirebilirsin lacivert kalin keten sanirimCnm eşarp daha farklı tarzda ariyorum tesekkür ederim. Pantolonunuz hangi renk, kot mu, keten mi, kumas, mi, bedeni nedir, ? Benim boy .162, kilo 62, hamilelikten kalma kilolarim var haala, bana bedeni uyar mi, 40-42 giyiyorum
fiyatı nedir acaba ? Kestirmeye, ve kargoya da ücret odersem sifiriyla aynı hesaba gelmesin :)bedeni tam olur ama boyu uzun olur kestirebilirsin lacivert kalin keten sanirim
cnm üzerindeki halini görmem mümkünmü? Nasil durur bilemedim ?
Aslında ben elbise giymedim hiç, kot kumaşı da kullanamiyorum, ozelden soran arkadaşa kısmet olacak cnm sanırım..bir de ben burada aradığım gibi şeyler bulamayacağımi düşündüm ve bu akşam eşimle çıkıp kendime 2 bilek paça pantolon 2 de tunik aldim ..bulamadım burada cnm..aslında vardı bir resim ama kimin telefonunda hatırlamıyorum:)) ben biraz resim çekinme özürlüyüm pek sevmem de bi araştırayım ....bir arkadaşta özelden sormuş elbiseyi bakalım kime kısmet olacak ....
Aslında ben elbise giymedim hiç, kot kumaşı da kullanamiyorum, ozelden soran arkadaşa kısmet olacak cnm sanırım..bir de ben burada aradığım gibi şeyler bulamayacağımi düşündüm ve bu akşam eşimle çıkıp kendime 2 bilek paça pantolon 2 de tunik aldim ..bulamadım burada cnm..
Teşekkürler cnm :)iyi günlerde kullan canım senin adına sevindim
elbiseniz çok hoşmuş. bayıldım. boyu kaç cm acaba. tabi bir de fiyatı nedir :)
cnm ben rehber öğretmenim, psikolojik danışmanım süslerle pek işim olmuyor malesef :)sırf tülüne 20 tl vermiştim ama olsun maksat başka çocuklarında işine yarasın diye sevgili öğretmenim:)
Cnm baktım ama bana göre birsey yok malesefSatiyorum konuma bakarmisin cnm belki begendigin biseyler olur
siyah, lacivert,bordo ve asker yesili bende var , onun dışındaki renklerse, ve fiyati 15 i gecmiyorsa olabilir cnm, ben sıfırıni lcw den 30 a aldim cunku, kargo da olacak sonuçta,Aybeniz canım pantolon aldım demiştin ama istiyorsan elimde olanların resmini çekerim birara hepside bilek boy...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?