Yeni ekledimÇalışırken giyebilecegim şeyler arıyorum.modası geçeli on sene olmuş kıyafetler olmasın lütfen hanımlar.temiz ürünler varsa almak isterim.
elbiseniz çok hoşmuş. bayıldım. boyu kaç cm acaba. tabi bir de fiyatı nedir :)Zühre Mağazasından aldığım sadece 2 saat kullandığım çok şık bir elbise...herkes beğenmişti...beğenirseniz tam ölçülerini veririm hiçbir sorunu yok, ayakkabıda satlıktır o da sadece 2 saat giyildi...elbiseye kuru temizleme yaptırmanız iyi olur üst taraf beyaz olduğu için hafif kirlenmiş...pazarlık yapılır yeter ki ihtiyaçı karşılasın...
Eki Görüntüle 1658402 Eki Görüntüle 1658403 Eki Görüntüle 1658404 Eki Görüntüle 1658406 Eki Görüntüle 1658409
kaç beden giyiyorsunuz? etek, gömlek vb. olur mu?Çalışırken giyebilecegim şeyler arıyorum.modası geçeli on sene olmuş kıyafetler olmasın lütfen hanımlar.temiz ürünler varsa almak isterim.
elbiseniz çok hoşmuş. bayıldım. boyu kaç cm acaba. tabi bir de fiyatı nedir :)
çanta satılık mı bu arada?
Son msjim size alintiydi :)kaç beden giyiyorsunuz? etek, gömlek vb. olur mu?
elbiseniz gercekten cok hos fakat ben okulda giyebilecegim seyler ariyorum tesekkurler.elbisenin buyunu istediğiniz kadar kısaltırabilirsiniz kumaşı her uygulamaya uygundur. İçinizi asla göstermez tam kloş ...
ben de fırsat bulduğum bir zamanda elimdekileri sizinle özelden paylaşırım.Son msjim size alintiydi :)
ma baktiniz mi? cok cici sifir ayarinda gomleklerim var...Çalışırken giyebilecegim şeyler arıyorum.modası geçeli on sene olmuş kıyafetler olmasın lütfen hanımlar.temiz ürünler varsa almak isterim.
evet hatta konunuza yazdım toplu alım için ama fiyat beni aştı cnm malesef.Sayfa
ma baktiniz mi? cok cici sifir ayarinda gomleklerim var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?