• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tesetture uygun 40-42 beden şık tunikler, bilek paca pantolon,canta,esarp,fon perde vs./bulunmuştur.

Burdayım :).tunigi eklersen bakarım cnm.eklediklerine baktim ama aradığım gibi degil cnm malesef.

abiye elbise ve kaz tüyü mont hariç hepsini başka bir arkadaş aldı canım iyi günlerde kullansın inşaallah....

tunuği hemen ekliyorum...

kolye dahil değil ama :oops: image.webp image.webp image.webp kolları ayarlanabiliyor çok hoş bir tunik...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 116
kolye dahil değil ama :oops:Eki Görüntüle 1660053 Eki Görüntüle 1660051 Eki Görüntüle 1660048 kolları ayarlanabiliyor çok hoş bir tunik...
Cnm tunigin güzelmiş.koltuk altından koltuk altına, omuzdan etek ucuna kadar ölçülerini verebilir misin.üzerinde görünümünü görmem mümkün mü, yüzünü tabii yüzünü göstermeden :) ve tek urun icin kargo verdigime degmiyor daha dün 20 tl kargo ödedim kk dan aldığım bir urun için, hani birkaç ürünün varsa toplu alırdım.

şimdilik canım sadece bu var tunik olarak...çok şey varda beğenmediğim şeyide koymuyorum zaten... canım son fiyatım da bu malesef kargoyada yardımcı olamam nakite ihtiyacım var acılen...sen yazmadan önce diğer ürünleri alan arkadaş istemiş tuniği satın almazsa eğer ölçülerini yazarım.... gerçi salaş bir tunik her bedene uygun... önce kim yazdıysa ona öncelik tanıyorum haksızlık olmasın diye umarım kızmamışsındır :oops::KK60:

şimdilik canım sadece bu var tunik olarak...çok şey varda beğenmediğim şeyide koymuyorum zaten... canım son fiyatım da bu malesef kargoyada yardımcı olamam nakite ihtiyacım var acılen...sen yazmadan önce diğer ürünleri alan arkadaş istemiş tuniği satın almazsa eğer ölçülerini yazarım.... gerçi salaş bir tunik her bedene uygun... önce kim yazdıysa ona öncelik tanıyorum haksızlık olmasın diye umarım kızmamışsındır :oops::KK60:
Yok cnm niye kizayim.sadece tunik degil cnm canta ayakkabı, eşarp, el blenderi, bilek paça 42 beden pantolon , fon perde de ihtiyalarim arasında :)

ayakkabı kaç numara canım bir de pantolon bedenin nedir:)

ha pardon 42 yazmışın bedenlerimizde tutuyor var bir kaç kumaş pantolonum bir ara çıkarayım ...
misafirlerim yeni gitti ilgilenemedim kusura bakma:KK60:

image.webp
çok şık döküm döküm ilk baharda almıştım sezon ürünüydü...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    image.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 113
image.webp
:oops:yırtık yeride resimledim çizdim..dikemem uğraşamam derseniz ben yaparım siz görün diye bu halini çektim :oops:
başkada hiçbir sorunu yok...

Back