- 14 Haziran 2014
- 2.080
- 2.023
- 158
Burdayım :).tunigi eklersen bakarım cnm.eklediklerine baktim ama aradığım gibi degil cnm malesef.çok şık bir tunik de var en kısa zamanda eklemeye çalışayım konu sahibi arkadaşım nerelerdesiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayım :).tunigi eklersen bakarım cnm.eklediklerine baktim ama aradığım gibi degil cnm malesef.çok şık bir tunik de var en kısa zamanda eklemeye çalışayım konu sahibi arkadaşım nerelerdesiniz![]()
Burdayım :).tunigi eklersen bakarım cnm.eklediklerine baktim ama aradığım gibi degil cnm malesef.
Cnm tunigin güzelmiş.koltuk altından koltuk altına, omuzdan etek ucuna kadar ölçülerini verebilir misin.üzerinde görünümünü görmem mümkün mü, yüzünü tabii yüzünü göstermeden :) ve tek urun icin kargo verdigime degmiyor daha dün 20 tl kargo ödedim kk dan aldığım bir urun için, hani birkaç ürünün varsa toplu alırdım.kolye dahil değil amaEki Görüntüle 1660053 Eki Görüntüle 1660051 Eki Görüntüle 1660048 kolları ayarlanabiliyor çok hoş bir tunik...
Yok cnm niye kizayim.sadece tunik degil cnm canta ayakkabı, eşarp, el blenderi, bilek paça 42 beden pantolon , fon perde de ihtiyalarim arasında :)şimdilik canım sadece bu var tunik olarak...çok şey varda beğenmediğim şeyide koymuyorum zaten... canım son fiyatım da bu malesef kargoyada yardımcı olamam nakite ihtiyacım var acılen...sen yazmadan önce diğer ürünleri alan arkadaş istemiş tuniği satın almazsa eğer ölçülerini yazarım.... gerçi salaş bir tunik her bedene uygun... önce kim yazdıysa ona öncelik tanıyorum haksızlık olmasın diye umarım kızmamışsındır![]()
Fon perde yazmışsınız ne renk lazımÇalışırken giyebilecegim şeyler arıyorum.modası geçeli on sene olmuş kıyafetler olmasın lütfen hanımlar.temiz ürünler varsa almak isterim.
Yatak odam için pembe tonlarda, oturma odam için turkuaz tonlarda, salonum için de gulkurusu tonlarında cnm.sade veya çiçekli olabilir.Fon perde yazmışsınız ne renk lazım
ayakkabi 38 cnm, pantolon 42, bilek paca lazim.siyah ve laci kumasim var.bilek paca olan yok cnm,ayakkabı kaç numara canım bir de pantolon bedenin nedir:)
Bende koyu kahve 4 tane fon var düşünürsenYatak odam için pembe tonlarda, oturma odam için turkuaz tonlarda, salonum için de gulkurusu tonlarında cnm.sade veya çiçekli olabilir.
Cnm pantolon yepyeni ve fiyatı da cok uygunmuş. Ama ben kot pek giymiyorum, rekli ketenler oluyor ya hani düz yeşil, bordo vs , oyle giyiyorum, ya da kumas giyiyorum,tesekkür ederim.Eki Görüntüle 1660707 42 beden hiç giyilmemiş yüksel bel bilekte bitiyor kot pantolon6 tl
Cnm eşarp daha farklı tarzda ariyorum tesekkür ederim. Pantolonunuz hangi renk, kot mu, keten mi, kumas, mi, bedeni nedir, ? Benim boy .162, kilo 62, hamilelikten kalma kilolarim var haala, bana bedeni uyar mi, 40-42 giyiyorumEki Görüntüle 1660945 Eki Görüntüle 1660947 Eki Görüntüle 1660948 Eki Görüntüle 1660949 Eki Görüntüle 1660947 esarp bunlar var bide adil isik ispanyol paca var istersen onuda atarim
cnm üzerindeki halini görmem mümkünmü? Nasil durur bilemedim ?Eki Görüntüle 1660476 çok şık döküm döküm ilk baharda almıştım sezon ürünüydü...
Koyu kahve düşünmüyorum, tesekkür ederim.Bende koyu kahve 4 tane fon var düşünürsen