Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

bende evlenicem yaaaa
56325131lc8.gif

zarife duvağına taş boncuk vs diktirme cnm.. inan çok ağır oluyo..gelinliğinin güzelliğini kapatır..sade bişi olsa süper olur cnm

on41sen mi sorduydun canım
rahibe duvak da hani şu sırf tül değil de uçları dantel olup önce durana diyolar galiba.ne biçin anlattım anladın mı barilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

hımm tmm tatlım onu biliyorum da ahibe duvak yazmış kelebek.. oda başka bi model mi dedim delikafadulden

kelebekk ve tiamoo tsk ederimm canlarr a.s.

bu arada meryem03 bizim yeni damatta denizlili :) valla elimizi kolumuzu yer ile attik bakalim.. karadenizden gelin alcaz.. egeli damat.. hadi bakalim Allah benim karsima hayirlisindan cikarsin insallah kaydirigubbakcemile3

hepimizin baSINA en hayirlisindan insallah :)

bende karadenizliye variyorum :) denizlinin neresindenmis bakim pek merak ettim hihi iyidir oglanlarimiz heheh

duvağa işleme olmıcak duvak bildiğin tül.sadece kenarına gelicek dantel yerine taşlı işleme ki o da hepten taş olmıcak zaten nası taşırım öyle
hem abartı yapmam canım zaten sevmiyorum ki ama beliyle ve göğüs kısmıyla uyumlu olsun

ayyy çok güzel olacaksın çok :asigim:

hepimizin baSINA en hayirlisindan insallah :)

bende karadenizliye variyorum :) denizlinin neresindenmis bakim pek merak ettim hihi iyidir oglanlarimiz heheh

Amin canim insallahhh :Saruboceq: denizlinin neresinden oldugunu bilmiyorumm.. ama gercektende iyimis oglanlariniz a.s cok efendii temiz kalpli utangac abdestli namazli bi cocuk..

kızlar ben geldim... cankız çok güzel olmuşsun yine...

zarife seninde gelinlik harika çokta yakışmış... fizik var anacım... bu arada annemler beni bi versin sevdiceğime ( zor ama) bende böle her bi resmimi ekliycem kkya:eek::eek:

ya ama yanlış anlattım duvağımda taş olmıcak
normal fransız dantelli duvak düşün
benim gelinlik taşlı ya o dantelin aralarına taş koyulcak sadece uyum için
sadeec ön kısmının kenarına azcık

Tamam canim simdi anladim. Eminim cok guzel olacaksin o gun.

Bende karadenize gelin olmak istiyorummmmmmm mafoldumben

X