- 27 Temmuz 2009
- 4.154
- 12
- 39
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #3.381
kızlar yarın da bana görücü geliyor yahu.. pasta börek yapıcam.. bildiğiniz fare zehiri markası var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye???
bakalımmm 55 günüm kaldı
ben de hep istedim karadeniz gelin olmayı ama olmadıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
zarifem inş bal damlıyor ağzından:):) tiaomo dur kıss sendemi kaptırdın gönlünü karadenizliye:):)
Aynen oyle (( Hemde cocukluk arkadasim ... Aile olarak gorustugumuz insanlar. Cok kotu oluyor yaa. Mesela bugun annesiyle misafirlige gittik, sonra annesini evlerine biraktim. Isin komik tarafi 8 sene once o bana asik olmustu. Simdi ben ona asigim
kızlar yarın da bana görücü geliyor yahu.. pasta börek yapıcam.. bildiğiniz fare zehiri markası var mı ?
ne oluyor yaww :1shok:kafamçokkarıştıistemiyorsan soleeCADIARZU
on41 senin sevdiceğin yokmuydu... ne görücüsü nayır nolamazz:):):)
amaan o zaman gelsin canım eğlenceli olur
gönlünde bir yiğit mi var yoksadelikafaduldendelikafadulden
..
bende karadenizliye varacagim nasipse
nasil oluyorlar karadenizliler??
ee o seni sevmiyo mu şimdi
olsa süper olur ama :lepi:
ablam da annemlerin kankasının oğluyla evlencek inşallah :Saruboceq:
çok kolay oluyor işleri benim çok uzadıydı
ooo o zaman durum vahim değil.. zamanında sana aşık olmuşsa tekrardan olma durumu çok yüksek... umutsuz vaka değilsin güzelim:):) hadi hayırlısı bir bir gidiyor topiktekiler... zarife ayağınımı sürüdü nezemuszemus
:sm_cool::sm_cool:yapma yaa
ee niye evlenmiyosun
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae ee dur canım şubata ne kaldı mesela şubat 7ye 55 gün varsırnaşık şeysırnaşık şey
bi kaç tanıdığım vardı artık görüşmüyorum hepsi de çok yakışıklı,çok zeki ve çok komiklerdi daha sayam mı hee okumuş ve zenginlerdi de:lepi::lepi:
canım iş ortamında çok karadenizli arkadaşım oldu... damarına basmazsan çok iyi oluyorlarda:):)bi sinirlendinmi yatışmaları zaman alıyor.. tabi insanından insanına değişirr