Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

kızlar yarın da bana görücü geliyor yahu.. pasta börek yapıcam.. bildiğiniz fare zehiri markası var mı ? :nazar:

bakalımmm 55 günüm kaldı:eek::eek::eek:

ben de hep istedim karadeniz gelin olmayı ama olmadı
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

zarifem inş bal damlıyor ağzından:):) tiaomo dur kıss sendemi kaptırdın gönlünü karadenizliye:):)

Aynen oyle :KK43:(( Hemde cocukluk arkadasim ... Aile olarak gorustugumuz insanlar. Cok kotu oluyor yaa. Mesela bugun annesiyle misafirlige gittik, sonra annesini evlerine biraktim. Isin komik tarafi 8 sene once o bana asik olmustu. Simdi ben ona asigim

Aynen oyle :KK43:(( Hemde cocukluk arkadasim ... Aile olarak gorustugumuz insanlar. Cok kotu oluyor yaa. Mesela bugun annesiyle misafirlige gittik, sonra annesini evlerine biraktim. Isin komik tarafi 8 sene once o bana asik olmustu. Simdi ben ona asigim

ooo o zaman durum vahim değil.. zamanında sana aşık olmuşsa tekrardan olma durumu çok yüksek... umutsuz vaka değilsin güzelim:):) hadi hayırlısı bir bir gidiyor topiktekiler... zarife ayağınımı sürüdü nezemuszemus

canım annemin gün arkadaşı kadın..ben tanımıyorum. epeydir diyomuş anneme benm haberm yok..pzt oturmaya gelicez demiş..toplanıp gelicekler dediğine göre.. bende düşünmüyorum dicem,sonra gidicekler.. anneme ara istemiyormuş de dedim.kadın telefona da çıkmıyo yahu.ulaşamadık..aman gelsinler bakalm :eek:klava:

ee o seni sevmiyo mu şimdi
olsa süper olur ama :lepi:
ablam da annemlerin kankasının oğluyla evlencek inşallah :Saruboceq:
çok kolay oluyor işleri benim çok uzadıydı

Ins cnm ya. Evet olsa super olur. O sevmiyor simdi....

ooo o zaman durum vahim değil.. zamanında sana aşık olmuşsa tekrardan olma durumu çok yüksek... umutsuz vaka değilsin güzelim:):) hadi hayırlısı bir bir gidiyor topiktekiler... zarife ayağınımı sürüdü nezemuszemus

Evet olabilir olmayacak birsey degil aslinda. O bu durumu biliyor ve benim uzulmemi istemiyor. Mesajlarimizi abisi okumus birde onun haberi var. Ben olsam pesini birakmazdim demis benim icin. Bilmiyorum yani. Annesi zaten gonullu. ama onun istemesiyle olmuyor tabi

morrr.jpg

kızlar buda ben ..kuzenm düğnnden ve ilk defa foto ekliorum :kedi:

X