Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

oyyyyyyyyyy...akannehir çook güzel cnm işlemeli taşlı gelinliklere bayılıyorum.. çok yakışmış..üstünüde bi görebilseydik :kedi:

kelebekk ve tiamoo tsk ederimm canlarr a.s.

bu arada meryem03 bizim yeni damatta denizlili :) valla elimizi kolumuzu yer ile attik bakalim.. karadenizden gelin alcaz.. egeli damat.. hadi bakalim Allah benim karsima hayirlisindan cikarsin insallah kaydirigubbakcemile3

abowwww :asigim: çok güzel canım hakkaten ya..bel de incecik olunca süpr durmuş.. güle güle giy,salına salına yürü kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kelebekk ve tiamoo tsk ederimm canlarr a.s.

bu arada meryem03 bizim yeni damatta denizlili :) valla elimizi kolumuzu yer ile attik bakalim.. karadenizden gelin alcaz.. egeli damat.. hadi bakalim Allah benim karsima hayirlisindan cikarsin insallah kaydirigubbakcemile3

cnm ben Denizliliyim ya çok şaşrdım akannehir

ya kızlar ne çokyazıyorsunuz valla maşallahınız ama okuyamıyorum hiçbirine yetişemiyorum o yüzden yazamıyorum :bbo:
kız zarifecik yine buldunmu fırfırlıyı kaydirigubbakcemile3 çok güzel tatlım farklı bir model sana da çok yakışır eminim çıtı pıtı şöööyle :1closedeyes:

zarifecik kizz evlenince net almazsann dugun resimlerini nasil gorcezz.. bidaha gelmicenmi kkya.. bizi birakiyosun yani.. terk ediyosun.. tamam tamam oyle olsun mafoldumben:gitme:senağlama

tesadufen bakmıştım icime doğdu galiba zarifem yine supersinopuyorumnanaktan

X