Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

kizlarr buyrunn kuzenimin sozunde giyindigim kiyafetimkaydirigubbakcemile2
catsqq.jpg

güzel olmuşsun canım =) benımde sendekı gıbı bı gomlek almam lazım yesıl falan ama... sözde hayırlı olsun :)

bende bugun telefon aldım cok sukur ya 1 aydır telefonsuzdum neredeyse sımdı askerıme daha rahat ulasırım =))

cankız çok tatlı olmuşsun cnm..çok yakışmış..bu arada darısı başımıza :asigim:

asiye[ m senin de telefonun hayırlı uğurlu olsun..ne marka aldın

asiye[ m senin de telefonun hayırlı uğurlu olsun..ne marka aldın

saol canım benım.. 7210 aldım nokia... inşallah bunuda camarıs makınasına kurban vermem kaydirigubbakcemile3

hehe ..güle güle kullan cnm.. benmki de neler atlattı.. çorbanın içine mi düşmediii,tuvalate mi ,2. katta aşağı mı uçmadı ohooo çok maceracı benm tlfn delikafadulden

evt cnm baya kısaymış :çok üzgünüm: inş başka zamn cnm :çok üzgünüm:

evet balim insallah bakarsin yaza görüsürüz mutlaka gelirim zaten denizliye:)

ooo meryem im Türkiye ye mi geliyosun zemuszemus

evet canim :sm_cool:

catsqq.jpg

hayirli ugurlu olsun canim birde kuzeninden resim ekleseydin böyle üst bas bakardik hihi

cok güzel kiyafetin hele yelegin süper nerden buldun onu? ama kilolu durmusun resimde oysa sen cibik gibim bisisin :)

güzel olmuşsun canım =) benımde sendekı gıbı bı gomlek almam lazım yesıl falan ama... sözde hayırlı olsun :)

bende bugun telefon aldım cok sukur ya 1 aydır telefonsuzdum neredeyse sımdı askerıme daha rahat ulasırım =))

hayirli ugurlu olsun yeni telin hangisini aldin

hayirli ugurlu olsun yeni telin hangisini aldin

saol canım 7210 aldım..

hehe ..güle güle kullan cnm.. benmki de neler atlattı.. çorbanın içine mi düşmediii,tuvalate mi ,2. katta aşağı mı uçmadı ohooo çok maceracı benm tlfn delikafadulden

benımkıde cok macera atlatmıstı corba vs oooo kaydirigubbakcemile3 ama sonu camasır makınasında oldu :gitme:

abowwww akannehir hayırlı olsun zarife m..iyi olmuş hepsini aradan çıkarmışsın.. kadıköyde gelinlikler güzel oluyo yahu..çoğu arkadaşım gelinliğini ordan beğendi...bede oraya gidicem inş. zemuszemus

cankızn güzel olmuşun valla ben kendi sözümde senin kadar olmamıştım

:umursamaz: nooldu ben bekldim kimse yok çıktım herkes gelmiş

dün gittim kadıköye alışveriş yaptık o arada da gelinliği alıverdim
aklımda bi model vardı denedim olmadı ablamın hayali vardı vitrinde onu denedim süper oldu tmm dedim kaporamı da verdim
yine aynı modaevi,yine kapatılacak
vee çok ucuz oldu şok olduk
taşlı bi model duvağın dikimi,rahibe duvak mı ne diyolar uçları dantel değil taş olacak,kol ve boyundaki taşları,kapatılması,iç çamaşır fln hepsi bin lira
ki modaevi de kıytırık değil en iylerinden biri

hayırlı olsun ya oyle bırseylerın denk gelmesı cok guzel oluyor zaten :))

oh oh... çok hızlısın maşallah cnm.. ben hayatta bu kadr sürede beğenipte alamam delikafadulden.. en az haftalarımı alır.. iyi hepsi denk gelmiş.. güle güle kullan,hayırlı olsun hepsi cnm opuyorumnanaktan

zarifeeem iresim cekmedinmi seeen?

kiza bak patatak hepsini hallediveriyor masallah :)

ama bin lira baya uygun yani bence

bilmem güle güle kullan canim o telefondan bendede vardi mor rengi cok seviyordum onu incecik

cok tsk ederim caniiim.. opuyorumnanaktangomlegim istanbuldan.. bu arada yeni telefonun hayirli olsun cnma.s.

tsk ederimm canom.. evt darisi basimiza issallahhh isallahhh :kedi:kaydirigubbakcemile3

hayirli ugurlu olsun canim birde kuzeninden resim ekleseydin böyle üst bas bakardik hihi

cok güzel kiyafetin hele yelegin süper nerden buldun onu? ama kilolu durmusun resimde oysa sen cibik gibim bisisin :)

saol meryemimm..opuyorumnanaktan ayy ondan habersizde resmini eklemek istemem kuzenin yaa :sm_confused: yelegim istanbuldan cnm evet biraz kilolu cekmisler beni kaydirigubbakcemile3

cankızn güzel olmuşun valla ben kendi sözümde senin kadar olmamıştım
[/B]

kaydirigubbakcemile3 tsk ederim cnmm.. eee sonucta ozel gun biraz sIk olmak lazim.. lülülülülülü

X