Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

kızlar ben çıkayım... bir bıcı bıcı yapayım... ardından ütü... yarın iş var iplen çekiyom insanın sevdiği aynı işyerinde olunca.. çalışmak için bi sürü sebebi oluyor...bu sene bana zam vermeselerde olur:sm_cool::sm_cool:

kızlar ben çıkayım... bir bıcı bıcı yapayım... ardından ütü... yarın iş var iplen çekiyom insanın sevdiği aynı işyerinde olunca.. çalışmak için bi sürü sebebi oluyor...bu sene bana zam vermeselerde olur:sm_cool::sm_cool:

ohh ne güzel :gitme: her gün berabersiniz..biz ayda yılda bi görüşüyoruz nerdeyse.. iyi geceler cnm..şimdiden hayırlı işler olsun opuyorumnanaktan

merhaba kızlar. bende katılabilir miyim sohbete.:hulya:

zarife gelinlik resmini eklemişsin sanırım ama silmişsin. kaçırdımm.. kısmet değilmiş. gelinliğide mi kadıköyden baktın

ohh ne güzel :gitme: her gün berabersiniz..biz ayda yılda bi görüşüyoruz nerdeyse.. iyi geceler cnm..şimdiden hayırlı işler olsun opuyorumnanaktan

kız hergün beraberizde birbirimize bey hanım diye hitap ediyoruz yemişim böyle beraberliği:):):) ama bunada şükür tabi:):) sonuçta istediğim zaman görebiliyorum..

işte yine geldim burdayım hangi taşı kaldırsam ben çıkarım her zaman her yerde şahane :enbuyukkk:
gene mi sennn delikafadulden hoşgeldin cnm benm

kız hergün beraberizde birbirimize bey hanım diye hitap ediyoruz yemişim böyle beraberliği:):):) ama bunada şükür tabi:):) sonuçta istediğim zaman görebiliyorum..
evet,valla görmen yeter.. keşke bizimde öyle bi imkanımız olsa ühü:çok üzgünüm:

bu arada noluyo yaa
gorucu gelen gelene massallah kısmetler açılmış heral aman Allah bozmsın :))
aıle yemegımız vardı öldum bıttım amma cok eglendık cok gulduk yarın işgünü offfffffffffff

gene mi sennn delikafadulden hoşgeldin cnm benm

ewet yine benn=)))

evet,valla görmen yeter.. keşke bizimde öyle bi imkanımız olsa ühü:çok üzgünüm:

terem hg diyim bari gitmeden... ben çıkıyorum sen geliyorsun ama hemşom:gitme:

ewet canım ya ben geldim olsun yine görüşürüz ki

laa zarife ne hızlı kızsın hee ben kaç aydır koltuk bakıom da beğenemedim düşün

hoşgeldin dicer im.. zarifem prenses oldu prenses

bana da yarın görücü geliyo,fare zehiri arıyom delikafadulden

X