- 12 Haziran 2009
- 1.765
- 14
-
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #2.881
ah bende bu kız kayıplara karıştı diyodum.. ohh güzel olmuştur cnm..zemuszemusbende yarın alıcm üşendim bugn
evet canım wall-e ve iva :))asiye m avatarını çok sevdim. çok duygulanmıştım izlerken..iva ydı dimi adı o robotun
evet canım wall-e ve iva :))
hızınıza yetısılmıyor bu saatte bu nasıl enerji zemuszemus
ohh.. bende bikini bölgesini ağdaya alıştırmaya çalışıyorum ama çok acıyo yaa :gitme:
bikini bölgesi ve koltuk alti cokkkkkkk aciyor yaaa, nasil alistircam agdaya yada epilasyona bilimiyorumm kafamçokkarıştı
hehe alış asiye cimteremmm mesaj kutuna baksana cnm:1ninca:
canım mjesaj kutum boş :uhm:
iii geceler asiyecim..bende agda hiç yapmadım hele kendim hiç yapmam ben son 3 yıldır epilatörle alıorum koltukaltı ve bikini bölgemi ve tüylerim oldukça azaldı cılızlaştı bide karınca yumuurtası yağı kullanıorum çok faydasını görüorum tawsiye ederim kızlar
ewet canım ölede bi risk war ama gerdireceksin alırken hassas kısımları agda zor gelirse bak dene bunuda..
ağdayı kendin mi yapıosun yoksa kuafördemi
yok kız :kedi: utanırım gidemedm .. o yüzden kendi başıma kaldı.. iyi kötü almaya çalışıyorum.. malum bölgeyi de alabilsem mahallenin çocuklarına çikolata dağıtıcam delikafadulden
adak da süppermiş he bende mahallenin kızı sayılırım çikolata isterim..he hiç sorma ben çok utanırım yaa:kedi: