Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

bende dolanıyorum işte canım..yarın arkadaş gelicek..pasta börek topic ine bakıyorumcokacimcoook ..pofidik poğaçalardan yapmıştım.bi ondan bide zebra kekimden yapıcam .gel sende cnmkaydirigubbakcemile

bana dieti bozduracan he iilaa...=) dawet edersin de gelmem mi hekaydirigubbakcemile5

bende mutfak dekarosyona bakıorum benm ew sil baştan herşey döşencek fikir ediniomlaelaelaelaelae

yarın diyeti bozayım dedm bende yahu zemuszemus... ooo evler döşeniyo bakıyorum..bak bakalım canm.. ne renk olacak mutfak?

[I .!.:
bilmem_89;10407194]kızlar burdakı muhabbet konusu nedır ya ben anlıyamadım :))) dahıl olmak ıstıyorm alırmısınız aranıza :))[/I]

hoşgeldin canım benm ne arasan var güzelim gündem dert ne ararkaydirigubbakcemile5san

nasipse siyah beyaz düşünüorum canım nişanlım bana bıraktı tercihi şimdi proje çizioz kafamızdan ben yarın bi kaç yere gidicem bakk,im ne dicekler

o zaman kendımı tanıtayım once :) ben asiye ankdan ilahiyat da 3. yılım. aslen malatyalıyım :))) muhabbetınıze katılmaktan mutluluk duyarım hayırlı geceler vesselam :))

kizlarrrrr bende geldimmm,iyi geceleerrr
oy oy kimler gelmş opuyorumnanaktan hoşgeldin de biraz geç geldin cnm ya kaydirigubbakcemile3
o zaman kendımı tanıtayım once :) ben asiye ankdan ilahiyat da 3. yılım. aslen malatyalıyım :))) muhabbetınıze katılmaktan mutluluk duyarım hayırlı geceler vesselam :))
memnun olduk asiye.. umarım kalıcı olursun :1hug:

hosbulduk canlarrrrrr :1rolleyes:
napiim kiz anca geldim :) biyiklarimida aldirdim tertemiz oldum, biyikli olmaktan kurtuldummm :roflol: :roflol:

X