- 27 Temmuz 2009
- 4.154
- 12
- 39
-
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #2.861
kızlar burdakı muhabbet konusu nedır ya ben anlıyamadım :))) dahıl olmak ıstıyorm alırmısınız aranıza :))
bende dolanıyorum işte canım..yarın arkadaş gelicek..pasta börek topic ine bakıyorumcokacimcoook ..pofidik poğaçalardan yapmıştım.bi ondan bide zebra kekimden yapıcam .gel sende cnmkaydirigubbakcemile
[I .!.:bilmem_89;10407194]kızlar burdakı muhabbet konusu nedır ya ben anlıyamadım :))) dahıl olmak ıstıyorm alırmısınız aranıza :))[/I]
kizlarrrrr bende geldimmm,iyi geceleerrr
o zaman kendımı tanıtayım once :) ben asiye ankdan ilahiyat da 3. yılım. aslen malatyalıyım :))) muhabbetınıze katılmaktan mutluluk duyarım hayırlı geceler vesselam :))
oy oy kimler gelmş opuyorumnanaktan hoşgeldin de biraz geç geldin cnm ya kaydirigubbakcemile3kizlarrrrr bende geldimmm,iyi geceleerrr
memnun olduk asiye.. umarım kalıcı olursun :1hug:o zaman kendımı tanıtayım once :) ben asiye ankdan ilahiyat da 3. yılım. aslen malatyalıyım :))) muhabbetınıze katılmaktan mutluluk duyarım hayırlı geceler vesselam :))
hoşgeldin asiyecim nasılsın bakalım
gecleyin daha şenlik oluo topic on41 le ben kesin oluoz zaten müdavim
sitede yawaş değil hem ohh ne güzel ewde dırdır eden yok çok oturuosun die daha ne olsun
hosbulduk canlarrrrrr :1rolleyes:
napiim kiz anca geldim :) biyiklarimida aldirdim tertemiz oldum, biyikli olmaktan kurtuldummm :roflol: :roflol: