Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

bakın kıslar akerde bunu buldum uyuyor galiba...[/QUOTE]

cnm bende onceden boyle karısık esrplara hayatta desenlı takmazdım
taki bana göre duz renk esrparlın bsıt durdgununa ve bana yakısmadıgını farkedınce
sımdı desenlı desenlı olmz gıbı gelıyor ama
aynı tonlarda oluıyor herkez takıyor
eklıyorum sımdı bikactane cok karısık olmayan

örnek alıntı etmeyın
]
cok karısık gıbı gelsende duz enkten daha ıyı ya
duz renkler hep sey gelıyor bana

Son düzenleme:
hayırlı cumalar kızlar..karalahanam bence bulduğun eşarp cuk die olur:lepi: ayrıca çok kullanışlı kuzende de war açıklı koyulu olunca her tarafından kullanıo

italyan eşarp nasıl oluyor ben anlamadım
bi de lahana o elbisenin içine ne giycen
bence düz renk daha güzel olur eşarp olarak

ben geldimmmm
karalahana akerden olan mavi tonlu tam uymuş bence şık durur.
bilmem_89 sende hoşgeldin a.s.
ya kızlar bana da fikir verir misiniz etek diktirmek istiyorum kışlık çizmeyle giymeye kahva tonlarında ama çok zayıfım şöyle pile pile olabildiğince kabarık bişey olması lazım yada kilolu gösterecek nasıl bir model olabilir? fisfisfis

hatunlar :) bende tesettürlüyüm ve elbise delisiyim ama malesef uzun elbise bulamıyorum çok şık elbiseler görüyorum özellikle açık hanımlar nereden buluyo uzun uzun elbiseleri anlamıyorum ,bildiğiniz şuralarda var dediğiniz yerler varmı eklerseniz sevinirim

asgd kiz istanbulun 4/1 yani uzun elbiseyle dolu hele ki bu sene daha da cok modadaydii nasil bulamazsin kiz ? ahh ahh aklim o guzel elbiselerde kaldi wallah.. maltepe, kadikoy, pendik.. karsi hep uzun elbiseyle dolu en kotu pazarlarda bile var dusun yaaani kaydirigubbakcemile3

kıs karsıya gidememki bu tarafta yokmu hihoyyyt

sagol canım bende çok dolastım avrupa yakasını bulamamıstım son donemde cok cıkamıyorum acıkcası elbıse konusunda umudumuda kesmıstım yakın zamanda cıkım bakım sagol canım bu arada sözleneli ne kadar oldu bilemiyorum ama hayırlı olsun ALLAH tamamına erdırsın utandırmasın inşallah .darısı tüme isteyen bekarların basına(bende dahil :))hihoyyyt

uzun elbise bende çok seviyorum ama hem boyu hem kolu uzun olan çok az var olanlar da genelde böyle etnik mi denir otantik mi o tarz.kolay gelsin arkadaşım :)

ben de elbiseye bayılıyorum bu ara dolabım iice elbise doldu ,çok uzun elbiseler de hoş oluyo ama tunik gibi kullanılabilecek kısa elbiseler de pantolonlarla çok hoş duruyo ,benim belirli mekanlarım var sürekli oralardan alıyorum ,fiyatları da gayet uygun ...

uzun elbise bende çok seviyorum ama hem boyu hem kolu uzun olan çok az var olanlar da genelde böyle etnik mi denir otantik mi o tarz.kolay gelsin arkadaşım :)

evet canımbende aynen cok sevıyorum ama dedıgın gıbı yakası kolu boyu uzun olan cok nadır yadı ustune ceket vs tamamlarızda altı uzun oldun onada razıyım .elbıseler dız altı oluyodu tam boydan bulamıyorum pek fazla oyle azda olsa kısa elbıselerıde gıyemıyorum acık renk corap gerektırıyolar ve ne anlamı var kapalılıgın o zaman dıye gıyemıyorum sagol canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…