- 12 Haziran 2009
- 1.765
- 14
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #2.901
bende kaçar kızlar kardeşceğizim işten gelir şimdi pc nin sesinden uyuyamaz..iyi geceler öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar bana yardımcı olun lütfen....
bu elbisemi kotondan aldım.
üzerine içindeki maviden hırkam var,çok seviyorum ama hiç giyemedim...
çünkü üzerine şu italyan düz renk eşarplardan takmak istemiyorum...
başkada bişiy uyduramadım...
siz olsanız ne yapardınız...
[/URL][/IMG]
ama başka olmaz ki.rengarenk olur o zaman da elbisenin güzelliği gider basitleşir canımm bence
canım , akerin düz olupta kenarlarında minik desen yada çizgi olanları var onlara bi bak istersen , yada krem rengi olupta üzerinde mavi tonlarında hafif renklendirilmiş eşarplar var , çok sırıtmıyo renkler onlarda yakışabilir...
yadaaa düz renk şal takabilirsin ... ucunda renk olan ,,,,
mrb arkidişler..bende katılayım bari...yorumsuz takip ediyordum bende ama lahananın elbisesine yorum yapmak istedim...ben karışık renkli bi ellbise olduğunda tek renk eşarp tercih ederdim..çok çık duran kaliteli eşarplar var tek renk...karışık renkli eşarpta takarsan göz yorar gibi geldi bana biraz....resim eklemeyi bilsem bi iki eşarp gösterirdim ama çatı katı varya bildinmi orda var krem mavi karışık eşarplar..bakmak istersen..uuyyhh ne uzun oldu ya:kedi:
karalahanacım bence düz renk eşarp ile çok güzel olur
kaliteli bi düz renk esarp takarsa çirkin olmaz bence canım şık durur şalda tercih edebilirsin güle güle giyin elbiseniopuyorumnanaktan
Selam kızlar nasılsınız? Bir zamalat tesettüre uygun kıyafet komb. diye topic açmıştım, bi şekilde o da tarih olmuş... resimleri genelde koydugunuz başka yer var mı