Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

kıslar bana yardımcı olun lütfen....
bu elbisemi kotondan aldım.
üzerine içindeki maviden hırkam var,çok seviyorum ama hiç giyemedim...
çünkü üzerine şu italyan düz renk eşarplardan takmak istemiyorum...
başkada bişiy uyduramadım...
siz olsanız ne yapardınız...

grnt019f.th.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
kıslar bana yardımcı olun lütfen....
bu elbisemi kotondan aldım.
üzerine içindeki maviden hırkam var,çok seviyorum ama hiç giyemedim...
çünkü üzerine şu italyan düz renk eşarplardan takmak istemiyorum...
başkada bişiy uyduramadım...
siz olsanız ne yapardınız...

grnt019f.th.jpg
[/URL][/IMG]

canım , akerin düz olupta kenarlarında minik desen yada çizgi olanları var onlara bi bak istersen , yada krem rengi olupta üzerinde mavi tonlarında hafif renklendirilmiş eşarplar var , çok sırıtmıyo renkler onlarda yakışabilir...

yadaaa düz renk şal takabilirsin ... ucunda renk olan ,,,,

mrb arkidişler..bende katılayım bari...yorumsuz takip ediyordum bende ama lahananın elbisesine yorum yapmak istedim...ben karışık renkli bi ellbise olduğunda tek renk eşarp tercih ederdim..çok çık duran kaliteli eşarplar var tek renk...karışık renkli eşarpta takarsan göz yorar gibi geldi bana biraz....resim eklemeyi bilsem bi iki eşarp gösterirdim ama çatı katı varya bildinmi orda var krem mavi karışık eşarplar..bakmak istersen..uuyyhh ne uzun oldu ya:kedi:

ama başka olmaz ki.rengarenk olur o zaman da elbisenin güzelliği gider basitleşir canımm bence

canım , akerin düz olupta kenarlarında minik desen yada çizgi olanları var onlara bi bak istersen , yada krem rengi olupta üzerinde mavi tonlarında hafif renklendirilmiş eşarplar var , çok sırıtmıyo renkler onlarda yakışabilir...

yadaaa düz renk şal takabilirsin ... ucunda renk olan ,,,,

mrb arkidişler..bende katılayım bari...yorumsuz takip ediyordum bende ama lahananın elbisesine yorum yapmak istedim...ben karışık renkli bi ellbise olduğunda tek renk eşarp tercih ederdim..çok çık duran kaliteli eşarplar var tek renk...karışık renkli eşarpta takarsan göz yorar gibi geldi bana biraz....resim eklemeyi bilsem bi iki eşarp gösterirdim ama çatı katı varya bildinmi orda var krem mavi karışık eşarplar..bakmak istersen..uuyyhh ne uzun oldu ya:kedi:

yorumlar için sağolun kıslar....
bende aslında böyle karışık renkli elbiselerimle hep düz renk eşrp takardım.
ama artık bana çok basit geliyorlar.
elbisenin içindeki mavidn düz renk lamıştım bu sene çok moda olunca herkesler de gördüm ve çom iğreti geldi gözüme...
ama en güzelide düz takmam sanırım...
en iyisi elbiseye uygun bir şal bulmam sanırım..
bide akere falan bakayım düz ama kenarından elbisenin içindeki bir renk geçen bişiy bulurum bari...
elbisemi seviyorum ama hiç giyemedim bu yüzden...
teşekkür ederim...

kaliteli bi düz renk esarp takarsa çirkin olmaz bence canım şık durur şalda tercih edebilirsin güle güle giyin elbiseniopuyorumnanaktan

Selam kızlar nasılsınız? Bir zamalat tesettüre uygun kıyafet komb. diye topic açmıştım, bi şekilde o da tarih olmuş... resimleri genelde koydugunuz başka yer var mı

karalahanacım bence düz renk eşarp ile çok güzel olur

kaliteli bi düz renk esarp takarsa çirkin olmaz bence canım şık durur şalda tercih edebilirsin güle güle giyin elbiseniopuyorumnanaktan

evet en iyisi öle yapmam.
en azından birz kalite olur...

Selam kızlar nasılsınız? Bir zamalat tesettüre uygun kıyafet komb. diye topic açmıştım, bi şekilde o da tarih olmuş... resimleri genelde koydugunuz başka yer var mı

ah ahhh gitti o topik canım...
bişiy diycem ama kızmayın diğer topik daha mı eğlenceliydi ne herkesler vardı orda...
daha hareketliydi sanki...

diğer topic çok güzeldi zaten bu yuzden çekemediler ve gitti ya ondan önce de bugun hangi eşarbınızı bağladınız vardı o da saldırı ile kapatıldı, yazıkki site yöneticilerinden yeterli desteği görmedik bence yoksa böyle mi olur du

X