- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 41
Hanimefendi çoğul konusmalariniz fazlasiyla saçma.Hatta konusmalarinizin hepsi sacma.Birakin da insanlar dinde var mi yok mu kendileri karar versin.Bu tarz konular acilsin diye sabirsizlikla bekleyen bir tipsiniz belli.Burada tartışmayı baslatan da sizsiniz.Herkesin kendisine gore doğrusu var.Siz gelip ama bu dinde yok deyip gecemezsiniz. Sonra neden bu ulke gelismiyor değil mi? Benim umudum yok acikcasi.Hala insanlarin giydikleri kıyafete saygi duyamayan zihniyetler ortalikta.bunlari gecicez de bir şeyler mi icat edicez biz.Imkansiz!
eger gercekten aciklik ile modernlik olsaydi en gelismis millet kizilderililer, kapalilik ile modernlik olsaydı en gelismis millet afganlar olurdu.
kapanma acilma mevzularindan vazgeçin artik.Birakin yaziktir birakin.Insanlar istedikleri gibi yaşasınlar.Vazgecin!
bize meze denirken iyi de ben gerçekleri söyleyincemi zorunuza gitti!
madem din üzerinden bize laf atılıyor ben de dinen cevap veririm bu kadar basit.
herkesin kendine göre doğrusu varsa bizim doğrulara da saygı duyun biraz da anlayan gerçekten özgürlükten yanamısınız böyle çifte standart uygularsanız tabii bu ülke gelişmez.
ayrıca açıklık deyince akla hemen kızılderililer geliyorsa orada yanlışınız var en gelişmiş ülkelerde kadınlar gayet açıklar ki bizim kapalılar da oralara göç etmek isterler hep neden acaba?