• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettür(etek ,gömlek ,elbise ,eşarp )44,46,40beden

kardeşimin nişanında giysem uygun düşermi :(

Olabilir cnm ,ben arkadaşımın sözünde giymiştim ,boyun kaç ,ona gore değişir ,lacivert olan elbise daha şık duruyor bence ,:40:ben lavivertıde nişanında giymiştım bir akrabamın ;)herkes nerden aldığımı sormuştu ;)

Kızlar indirim yaparım beyendiğiniz kıyafet yada eşarplarda ,10.18.sayfalara bakın bşr,ekoselik tunik,ve pantolon dışındakiler duruyor

laivertin fiyatı nedir elimde kalırsa diye korkuyorum :( benim göbek var işte

laivertin fiyatı nedir elimde kalırsa diye korkuyorum :( benim göbek var işte

Lacivert 50tl ye indirdim ,diğer elbise 40tl ,yanlarında eşarplarıda hediye olsun ,ölçülerını yazarsan ,mezurayla bir ölçeyım ,mağdur etmem ,diğer arkadaş pembe olan elbşseyı çok istiyordu ,ben bugun kargoyu verıcektım ,sonradan arkadaşa boyunu sormadığım aklıma geldi ,o da uzunmuş ,olmaz sana dedim ,giyemeyeceğin elbiseyi sa na stmak istemem ,

Mutlu son ve diğer arkadaşlar ,alıntı yapmazsanız msjı geç görebiliyorum,alıntı yapın olurmu ,ben şimdi geç kahvaltımı yapmaya gdiyorum mutfağa :56:,sonra yıne uğrarım

Hanımlar 10.ve 18.sayfadaki ğrünlerım indirimlidir ...beyenin ,indirim yapsyım

44beden bu elbise 35tl

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 46
Canım çok teşekkür ederim ama bayağı kısa 😞neyse inşaAllah güzel satışların olur canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağoll canım ;)elden çıksın diye düşür dum iyice ,yer işgal ediyorlar başka bişiy değil ..satılmazsa ,kaldırıcam hurçlara ,hamilelikte falan kilo alırsam giyerım artık :1:

Hanımlar 10.ve 18.sayfada tüm ürünler ,indirim yapıyorum elimden çıksın artık ,beyendiklerınız varsaalıntı yaparsınuz ..ben kaçar.

10.ve 18.sayfadaki ürünlerde indirim var hanımlar ...yokmu beyendiğiniz eşarp ,kıyafet

Arkadaşlar. Bu elbise 35liray indi ...vakko eşarp 20tl..

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 48
  • $image.jpg
    $image.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $image.jpg
    $image.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $image.jpg
    $image.jpg