• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettür(etek ,gömlek ,elbise ,eşarp )44,46,40beden

Setrems 44beden anvelop kapamalı etek ,50tl ...1kez kullandım ,70liraya daha çok olmadı alalı

Setrems etek ayarlanabilir ,46bedene ,42ye bile olur. Düğmeleriyle oynanınca ...50tl

Bu elbise diz altı yazlık ....20tl,40beden ....

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 37
Bu elbise kaçmaz 44,46beden ...1kez giydim sadece ,50tl ,yanında eşarbı hediyedir

Bu elbise indirime girdi ...beyenen hanımlar buyurunnn ,indirim varrrr,40tl ....

Canım ya haber çıkmadı senden.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım kusura bak ma olurmu ;)çok güncelleme msjı attığım için (bu topikte )banlandımda accık ..giremedim foruma kusura bakma gerçekten ...hala elbiseyle ilgilenıyorsan ,adresini yolla ,yarın gondereyım sana olurmu

Sen hesap numarası verecektin bana

Tamam ,sen adresini telini msj at ,yarın ptt ye gidip hem hesap açıcam hem senin kargonu yollucam ,bir arkadaş daha var onunda kargosunu yollucam ,yarın sabah evden çıkıcam ,nete giremem ,telin olursa ,arar yolladım derim takip nonu varirim ,sende parayı yarın o hesaba yatırırsın ,ben güveniyorum ,size sıkıntı olacağını sanmam ,

Tamam ,sen adresini telini msj at ,yarın ptt ye gidip hem hesap açıcam hem senin kargonu yollucam ,bir arkadaş daha var onunda kargosunu yollucam ,yarın sabah evden çıkıcam ,nete giremem ,telin olursa ,arar yolladım derim takip nonu varirim ,sende parayı yarın o hesaba yatırırsın ,ben güveniyorum ,size sıkıntı olacağını sanmam ,

Ay canım Allah razı olsun güvenin için. Allah'ın izniyle boşa çıkarmam güvenini. Sen bana özel yazarsan ben ordan cevap olarak yazarım adresi telefonu.

Hanımlar bu elbise arkadaşa boyu ksa geldi ,satılıktır ,indirimde ,40tl dir ,eşarpta hediyesi

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaşım benim boyum 172 o arkadaş kaçtıkı. 44 mü bu

Canım senin boyunda varmış maşallah ;);) bu elbise kısa olur sana ,o bayansa 1.70li bişiy dediydi ;)
Sen 18.sayfaya bak ,orda lacivert bir elbşse var ,o44,46beden olur ,44etam olur ,boyuda uzun ben platformlarla giymiştim ,,10.ve18.sayfalara bak ,toplu alımdada baya indiririm ...

Canım senin boyunda varmış maşallah ;);) bu elbise kısa olur sana ,o bayansa 1.70li bişiy dediydi ;)
Sen 18.sayfaya bak ,orda lacivert bir elbşse var ,o44,46beden olur ,44etam olur ,boyuda uzun ben platformlarla giymiştim ,,10.ve18.sayfalara bak ,toplu alımdada baya indiririm ...

Ya işe en boy ayak nerem minikki demiş baktım canım aklımda oolumlu olursa donerim inş

Cnm elbise kaç beden pudra rengiimi boyum 156 pileli oluşu kilolu gösterirmi

Back