Teşekürler eski sevgili..

shineee

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
26
0
16
İstanbul
Herşeyi bir peri masalı gibi başlattığın,güzel sözler söylediğin,ruhumu okşadığın,gözümü boyadığın,daha sonra beni bir ucube gibi hissettirdiğin,saçma sapan sebeplerden bana o kelimeleri söylediğin,benden sonra basit ötesi insanlarla beraber olduğun,beni şaşırttığın ve herşeyin kocccaaa bi yalandan ibaret olduğunu tekrar hatırlattığın için teşekkürler eski sevgili .. yine geliceksin ama bu sefer ben sana sadece 'yok canım almiyim TEŞEKKÜRLER :) ' diyeceğim.

Herşeyi bir peri masalı gibi başlattığın,güzel sözler söylediğin,ruhumu okşadığın,gözümü boyadığın,daha sonra beni bir ucube gibi hissettirdiğin,saçma sapan sebeplerden bana o kelimeleri söylediğin,benden sonra basit ötesi insanlarla beraber olduğun,beni şaşırttığın ve herşeyin kocccaaa bi yalandan ibaret olduğunu tekrar hatırlattığın için teşekkürler eski sevgili .. yine geliceksin ama bu sefer ben sana sadece 'yok canım almiyim TEŞEKKÜRLER :) ' diyeceğim.

Aynen katılıyorum.:31:

belki de gün gelecek iyi ki bırakmış diye teşekkür edeceksin...:51:

kendisine ayılıp bayıldığımdan değil de, bı hafta once senın ıcın olen bıten ınsanın bı hafta sonra en ufak lafına tahammul edememesı ınsanın canını sıkıyo. aşk bu kadar basıt olmamalı :)

kendisine ayılıp bayıldığımdan değil de, bı hafta once senın ıcın olen bıten ınsanın bı hafta sonra en ufak lafına tahammul edememesı ınsanın canını sıkıyo. aşk bu kadar basıt olmamalı :)

işte zaten bukadar basit değil..
gitmesi daha iyi olmuşş bence:ssz:

:/ sen hep mutlu ol inşallah hep güçlü ol...ayakta dik ol...sen dik olduğun kendinde olduğun üzülüp ağlamadığın sürece tüm süreçleri tam tersi yaşayacağınızı unutma..iki taraf ağlıyorsa aynı anda..zaten barışmaları an meselesi...ama bir taraf ağlarken bir taraf gezip eğleniyorsa..bekle...bekle durum tam tersine dönsün..yani senin ağlamaların bitsin..ve onun da gezmelerinin bittiği gün seni aradığı gündür..o gün senin ağlamadığın üzülmediğin gündür aynı zamanda...
bide bol bol enerji yollaa....eveeeet..çok ciddiyim..güç biriktir elinde kolunda vucudunda...ona yolla...şunu dile...bana ne yaşatıyorsan onu şu an yaşa...

Back