Tamam canim benimde çok dualarım o yüzden kısa az ama bi o kadar etkili olsun istedim.Inşallah rabim kabul eder100 defa sevamun gavlen min Rabbin rahim
33 defa Rabbi yessir..
55 defa ya mucib
Sanırım sayı buböyle olursa ben de katılırım daha fazlasına yetisemem çünkü başka dua grubum da var
İsmim Merve.
Amin canımTamam canim benimde çok dualarım o yüzden kısa az ama bi o kadar etkili olsun istedim.Inşallah rabim kabul eder
Fatma Nur bitanemHemsom senin ismin nedir
Daha önce nick ile yapmıştık başka bir yerde.Tamam bitanem
bilmiyorum kuzum pareye sor bakalım ben ilk defa böyle dua grubuna katılıyorum
Çok mutlu oldumAyyy benim.annemin adı
Tesekkur ederim tinimcimmmMssPARE parişimm dualar çook güzel emeklerine sağlık Benim adım Esra Rabbim kolay yoldan hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olmayı kısa zamanda nasip etsin.Niyetim bu şekilde Allah razı olsun hepinizden
Ne güzel bir duaaa bu parişimmm ohh kendimee geldiiim kucak dolusuu aminnnnTesekkur ederim tinimcimmm
Rabbim bur müjde göndersin bebeğini al kucağına bitanem
Fatma paremDua listesi
1.Migrenben /özge
2.Minnosprenses /melike
3.coconatt /aysel
4.bir mucizee
5.Fatmazell
6.Tiniminimavihanim
7.RedGirl
8.cevizli tarcinli kek
9.MssPARE
10.Jawlensky
11. M Msspinkie
12. N NesNa
13. M MaviMabellee
14.Cookiie
15.Saliha40
16.i p e k
17.Tenceresiz kaldim anne
18.Cemoos
19.Ssevincli
20.Eymen-in Clnar-in Annesi
21.Ssevincli ablası
kızlar isimlerinizi yazın ki yarın ki etikete yazayım ona göre niyet edilsin erken okuyanlar olucak
Yarin başlayacağız canımFatma parem
Nasıl yapcaz
Her gün takip edersin dimi maverammParem bende katılıyım olurmu canım sonradan geldim ama sıkıntıda olmazsa ☺☺MssPARE
Amin canım.amin allah razı olsun seninde gonlundekini rabbim nasip etsinMssPARE canim benim niyetim Rabbim tüm müslüman kardeslerimin gunahlarini bagislasin, tovbelerini kabul etsin. Bizleri cehennem atesinden uzak eylesin, hastalara şifa dertlilere deva, borçlulara borçlarini ödemek için imkan versin. Bizleri helalinden bol rizikla riziklandirsin. Bu nesibe kulunun ve evlat hasreti ceken tüm kardeşlerimin en kisa zamanda hayirli ve saglikli bir sekilde evlatlarina kavusmasini nasip etsin amin.
Tamam kuzumAmin canım.amin allah razı olsun seninde gonlundekini rabbim nasip etsin
Sıran gelince inşallah bir daha hatırlat unuta bilirim