Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MssPARE kuzum niyetine okudum Allah kabul etsinBugun duası okunucak arkadaşımız
MssPARE
Arkadasimizin niyeti ..
"Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ alihi seyyidina Muhammed "
YA RABBIM..Günahlarımızı rahmetinle af ve mağfiret eyle! Son nefesimizde kelimeyi şahâdet zikretmeyi nasip eyle!
Eyüp peygambere verdiğin şifadan ve 99 esmanin mucizeleri aşkına peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine nuru hürmetine,kardeşime şifalar ver içinde bulunduğu hastalıktan kurtulsun...
"Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame." Ya Vehâb,Ya Kaviyy,Ya Metin,Ya Mucib,Ya Şafi cc hürmetine şifa bekleyen bütün hastalarla birlikte kardeşime de şifa ver.. RABBIM
Benim ve Ailemin geleceğini hayal ettiğimden çok daha güzelini ver yaşat ..RABBIM
Ailemi beni ve herkesi
felaketlerden,kuraklıktan,depremden enkazdan selden,yangından,şeytandan, nefisten her şerden koru kolla ağır imtihanlar verme isyan ettirme... RABBIM
Sana el açıp dualar edenlerin ve dua grubumda olan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle RABBIM...ÂMİN
100 defa okunucak
"Subhanallahi ve bi hamdihi. Sübhanallahi'l Hayyül-kayyum"
Anlamı ..Allâh'ı hamd ile tüm eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim gerçekte tek diri ve her şeyin yegane yöneticisi olan Allah-u Teala yı tesbih ederim..
11 defa okunucak ihlas süresi
Bismillahirrahmânirrahîm.
1. Kul hüvellâhü ehad
2. Allâhüssamed
3. Lem yelid ve lem yûled
4. Ve lem yekün lehû küfüven ehad
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1. De ki; O Allah bir tektir.
2. Allah eksiksiz, sameddir (Bütün varlıklar O'na muhtaç, fakat O, hiç bir şeye muhtaç değildir).
3. Doğurmadı ve doğurulmadı
4. O'na bir denk de olmadı.
11 defa okunucak
“Subhânallâhi ve’l-hâmdü lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhu ekber ve lâ hâvle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-aliyyi’l-azîm.”
“Allah eksik sıfatlardan münezzehtir. Hamd Allah’adır. Allah’tan başka ilah yoktur ve Allah en büyüktür. Allah’tan başkasında güç ve kudret yoktur.”
Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...
Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE Etiket yapmayı unutmayın
Yarın sabah saat 9:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Iron Butterfly
A Ada-Anne
Nevreste
Bonus
Freddy
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma kızkardeşi
K KurkmantoluS
MssPARE
@selin18
Aktif Lora
liberti22
G Gunduzguzell1
nursevdi
dunyadanuzak
Life light
esoss88
iyilik_guzellik
zeyno genc
MMorsalkimm
B begonviil
paeneperfectus
A Asya89
C Cittaslow
dolar milyoneri
YagmurSendeanlarsn
kavs-i kuzah
G Glsndmr89
sweetgirlcandy
Sincereley93190221
Minaa95
memurhanim
K KurkmantoluS için okumayanlar
sweetgirlcandy
Aktif Lora
G Gunduzguzell1
K KurkmantoluS için okudum. Rabbim dualarını kabul etsin inşallahBugun duası okunucak arkadaşımız
K KurkmantoluS
Arkadasimizin niyeti ..
Allahım beni senin yolundan ayırma. Benim, kızımın,eşimin,ailemin ve tüm sevdiklerimin sana layık kul, peygamber efendimize layık ümmet olmamızı nasip eyle. Bizlerden razı olmadan bizim canımızı alma Rabbim. Sana layığıyla kulluk edebilmeyi, namazımızı doğru ve devamlı kılmayı nasip et.
Metemin mekanını cennetin en güzel bahçelerinden eyle. Orda yalnız kalmadan, gülüp oynayıp yine kıkır kıkır gülmesini nasip eyle. Zamanı gelince de onun yanına beni yakıştır,bizi kavuştur rabbim. Aminn.
100 defa okunucak
Anlamı ..Allâh'ı hamd ile tüm eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim gerçekte tek diri ve her şeyin yegane yöneticisi olan Allah-u Teala yı tesbih ederim..
1. Kul hüvellâhü ehad
2. Allâhüssamed
2. Allah eksiksiz, sameddir (Bütün varlıklar O'na muhtaç, fakat O, hiç bir şeye muhtaç değildir).
11 defa okunucak
“Subhânallâhi ve’l-hâmdü lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhu ekber ve lâ hâvle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-aliyyi’l-azîm.”
“Allah eksik sıfatlardan münezzehtir. Hamd Allah’adır. Allah’tan başka ilah yoktur ve Allah en büyüktür. Allah’tan başkasında güç ve kudret yoktur.”
Iron Butterfly
A Ada-Anne
Nevreste
Bonus
Freddy
mutlulukbenihicbirakma
K KurkmantoluS
MssPARE
@selin18
Aktif Lora
liberti22
G Gunduzguzell1
nursevdi
dunyadanuzak
Life light
esoss88
iyilik_guzellik
zeyno genc
MMorsalkimm
B begonviil
paeneperfectus
A Asya89
C Cittaslow
dolar milyoneri
YagmurSendeanlarsn
kavs-i kuzah
G Glsndmr89
sweetgirlcandy
Sincereley93190221
Minaa95
memurhanim
mutlulukbenihicbirakma
Aktif Lora
mutlulukbenihicbirakma kardeşi için okumayanlar
Bonus
Aktif Lora
A Ada-Anne
MssPARE için okudum. Rabbim dualarını kabul etsin inşallahBugun duası okunucak arkadaşımız
MssPARE
Arkadasimizin niyeti ..
"Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ alihi seyyidina Muhammed "
YA RABBIM..Günahlarımızı rahmetinle af ve mağfiret eyle! Son nefesimizde kelimeyi şahâdet zikretmeyi nasip eyle!
Eyüp peygambere verdiğin şifadan ve 99 esmanin mucizeleri aşkına peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine nuru hürmetine,kardeşime şifalar ver içinde bulunduğu hastalıktan kurtulsun...
"Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame." Ya Vehâb,Ya Kaviyy,Ya Metin,Ya Mucib,Ya Şafi cc hürmetine şifa bekleyen bütün hastalarla birlikte kardeşime de şifa ver.. RABBIM
Benim ve Ailemin geleceğini hayal ettiğimden çok daha güzelini ver yaşat ..RABBIM
Ailemi beni ve herkesi
felaketlerden,kuraklıktan,depremden enkazdan selden,yangından,şeytandan, nefisten her şerden koru kolla ağır imtihanlar verme isyan ettirme... RABBIM
Sana el açıp dualar edenlerin ve dua grubumda olan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle RABBIM...ÂMİN
100 defa okunucak
1. Kul hüvellâhü ehad
2. Allâhüssamed
11 defa okunucak
Iron Butterfly
A Ada-Anne
Nevreste
Bonus
Freddy
mutlulukbenihicbirakma
K KurkmantoluS
MssPARE