Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Hanımlar şimdilik listemiz böyle olucak 🌷🌷

3 duamız var sayıları belli okumalara pazartesi başlayacağız nasipse 👍🌺🌺

O zamana kadar çokça okuyabilirsiniz...🤲🌻💐

➡️ 7 defa okunucak ➡️

La ilahe illallahül’azim-ül-halim la ilahe illallahü Rabbül-Arş-il’azim la ilahe illallahü Rabbüs-semavati ve Rabbül-Erdı Rabbül’Arş-il-kerim.

➡️ 70 defa okunucak ➡️

Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir”

➡️ 100 defa okunucak ➡️

«Lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedîas-semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm.»

MMorsalkimm MMorsalkimm

zeyno genc zeyno genc

MssPARE MssPARE

Aktif Lora Aktif Lora

Peeves Peeves

-kuzeyildizi- -kuzeyildizi-

A Ada-Anne

@selin18

Nevreste Nevreste

esoss88 esoss88

kunfeyekun__ kunfeyekun__

Life light Life light

mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma

mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma kardeşi

iyilik_guzellik iyilik_guzellik

nursevdi nursevdi

B begonviil

G Gunduzguzell1

YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn

MssPARE MssPARE ikinci niyetim

Kızlar 3 duamız var yeni dua grubumuz da dualarımız söyle olucak

➡️ 7 defa okunucak ➡️

La ilahe illallahül’azim-ül-halim la ilahe illallahü Rabbül-Arş-il’azim la ilahe illallahü Rabbüs-semavati ve Rabbül-Erdı Rabbül’Arş-il-kerim.

➡️ 70 defa okunucak ➡️

Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavîyy ,Yâ Kâdir”

➡️ 100 defa okunucak ➡️

«Lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedîas-semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm.»

Duaların ayrıntılı ve uzunca açıklması altta okuyunuz lütfen 👍👍👍

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

Yeni dualara katılmak isteyen arkadaşlar niyetlerini özelden yazınız sizden ricam ❗❗Özele Başlık Esma Grubu yazın ve niyetim aynı diyen arkadaşlar rica ediyorum niyetlerinizi tekrar yazın başlığa Esma Grubu diye yazın karışıklık oluyor teşekkür ederim ❗❗

⛔Düzenli okuyacaksanız günlük okuyacaksanız listenin yarısında çıkmayacaksanız bildirim ve etiketlere dönecekseniz katılım yapmayin ⛔

🥰 Dualarda çokça Esma-i HÜSNA olduğu için her zaman kendimizin seçtiği Esma olmayacaktır sadece niyetler yazilicak 🥰

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

DUALARIN AÇIKLAMASI

Peygamber efendimiz de sıkıntılı hissedilen zamanlarda okuması gereken bir duayı söylemiş. O dua da şöyledir:

➡️ 7 defa okunucak ➡️

Anlamı: Allah'ım beni tüm sıkıntılarımdan kurtar. Şüphesiz sen her şeye gücü yetensin. Beni de en hayırlara vesile olacak şekilde arındır.

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

➡️ 70 defa okunucak ➡️

YA ALLAH cc....Allah; gördüğümüz görmediğimiz, bildiğimiz bilmediğimiz bütün âlemlerin sâhibi ve mâliki, kâinatın yegâne yaratıcısı, her türlü övgüye ve ibâdete lâyık olan yüceler yücesi Rabbimizin doksan dokuz isminin bütün hususiyetlerini kendinde toplayan en kapsamlı özel adıdır.[1] Allah Teâlâ; varlığı zorunlu olandır, bütün övgülere lâyık olandır; birdir, tektir, eşsizdir, doğmamıştır, doğurmamıştır. Varlığının başlangıcı ve sonu yoktur. Hiçbir şeye muhtaç değildir. Hiç bir şeye benzemez; hiç bir şey de O’na benzemez. Her türlü kemâl sıfatlarla muttasıftır, her türlü eksikliklerden yücedir.

Allah ism-i celâli, bütün Esmâ-i Hüsnâ’nın anlamlarını ve husûsiyetlerini kendisinde toplayan, sadece Allah’ın zâtına mahsus bir özel isimdir. Hiçbir varlığa isim olarak verilemez. Arapça da dahil hiç bir dilde herhangi bir kelime “Allah” isminin yerini tutamaz. Bu sebeple hiç bir dile çevrilmez.

YA RAHMAN cc...Rahmet ve merhamet; acıma, bağışlama, kalp yufkalığı, şefkat ve ihsân anlamlarına gelir. “Rahmân” ve “Rahîm” isimleri, “çok şefkat ve merhamet eden” anlamındadır. Kur’ân’da “Rahmân” ismi elli yedi, “Rahîm” ismi yüz on beş defa Allah’a nisbet edilmektedir.
“Rahmân”, Allah’ın zâtî ismi, “Rahîm” ise fiilî isimlerindendir. “Rahmân”, zâtî ismi olduğundan Allah’tan başkasına isim olarak verilemez. Fiilî isimlerinden olan “Rahîm” ise başkasına isim olarak verilebilir. Allah’ın bu ismi bir kulda tecelli ederse, o kul merhamet kanatlarını bütün yaratıklara açar. Allah’ın rahmeti bütün yaratılmışları kapsar. Rahmetiyle, inanan inanmayan bütün insanlara rızıklarını ve nimetlerini bol bol vermektedir.

Hz. Peygamber Allah’ın rahmetini şöyle anlatır: “Şüphesiz Allah’ın yüz rahmeti vardır. Bunlardan bir tanesini yaratıklarına vermiştir. Yaratıkların birbirlerine acımaları bu rahmet sebebiyledir. Allah’ın rahmetinin doksan dokuzu kıyâmet günü içindir.”

YA RAHIM cc...Rahîm
; pek çok merhamet edici, verdiği nimetleri iyi kullananları daha büyük nimetler vermek suretiyle mükâfâtlandırıcı anlamındadır.
Rahmân ve rahîm, rahmet kökünden türemiştir. İkisi de Allah’ın engin merhamet ve şefkatini bildirir. Ancak aralarında şöyle bir fark vardır: Rahmân ismi dünyada mü’min kâfir herkesi kuşatmışken, rahîm, sadece inananlara mahsustur. Bu bakımdan Allah, âhirette sadece mü’minlere rahmet ederek, onları cennetine koyacaktır. Rahmân ve rahîm isimleri iki türlü rahmet ifâde eder. Rahmân isminin ifâde ettiği rahmet, hiç bir şarta, kesbe ve irâdeye bağlı olmayarak bahşolunan rahmettir. Bu bütün yaratıkları kapsayan bir rahmettir. Bunda çalışan çalışmayan, itaatli suçlu, inançlı inançsız ayırımı yoktur. Rahîm isminin ifâde ettiği rahmet ise, Rahmân’ın lütfu olan rahmeti iyiye kullanarak çalışanlara bir mükâfât olmak üzere verilen rahmettir. Bu, en az bire ondur. Çalışanın samimiyetine göre yedi yüz katına ve hatta daha fazla katlara çıkabilir. Elbette çalışanla çalışmayan bir olmaz.

YA KÂVIYY cc...Kaviyy; pek güçlü; gücü her şeye yeten demektir. Allah Teâlâ, tam bir kudret sahibidir. Gücü, kuvveti sonsuzdur; bitmez, tükenmez. Bir sınıra sığmaz, ölçüye gelmez. Nicelik ve nitelik bakımından üstün kudrete sahiptir. Gücünün yetmeyeceği bir şey düşünülemez. O, her şeyi etkiler, ama hiç bir şey O’nu etkileyemez

YA KADIR cc...Kâdir; her şeye gücü yeten; kudret sahibi demektir. Allah Teâlâ, istediğini, istediği gibi yapmaya gücü yetendir. Her şeyi takdir eden, planlı ve ölçülü yapandır. Hiçbir şey O’nu âciz bırakamaz. Âlem, mutlak irâde ve kudrete sahip olan Allah tarafından yaratılmıştır.

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

Resulullah sallallahu aleyhi ve sellem Efendimiz:

“Şu duâ ile cuma günü herhangi bir saatte duâ edilirse sahibine muhakkak icabet olunur.”

Cuma Günü Okunacak Dua Türkçe Okunuşu:

➡️ 100 defa okunucak ➡️

Cuma Günü Okunacak Dua Anlamı:

“Sen’den başka hiçbir ilâh yoktur. Ey Hannân, ey Mennân, ey gökleri ve yeri en güzel şekilde yaratan, ey Celâl ve ikrâm sâhibi!” (Suyûtî, el-Câmiu’s-sağîr, no: 7450)

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

penyez83 penyez83

Peeves Peeves

@Iron Butterfly

A Ada-Anne

Aktif Lora Aktif Lora

Nevreste Nevreste

zeyno genc zeyno genc

Life light Life light

G Gunduzguzell1

@PiXiEE

@Gülçin

@Freddy

@Hayalkuran

@RedGirl

@Cittaslow

@HejaR12

@selin18

@MoonfacedMom

esoss88 esoss88

MMorsalkimm MMorsalkimm

@Tiniminimavihanim

@mucizemm27

@Lidlaylim

@coconatt

@Minnosprenses

@paeneperfectus

N Neselikalpler

@D E V A

@gunduzcicek

@RedGirl

zeyno genc zeyno genc

@labellevie

Life light Life light

@Catlak-kurabiye

B begonviil

A Ada-Anne

@bir civciv annesi

nursevdi nursevdi

@sweetgirlcandy

@TezgahtakiSariBez

@dreamy07
@Leyal_
@paeneperfectus
@Butimar-
@bilgiperi
@Berrfeelinda
@Nickonemli
@goah
@Gelincik78
@gulectosba
@gecenin_resmi
@geceyagmuru
@HALLEYS
@H M
@HepmigencizHepmiguzel
@Papatyali_anne
@sunpineapple
@Sehrazat6
@Sevgicik
@sepulik
@slnn12345
@smelllikeheaven
@Safransari
@sempatikmaria
@Teach_Mavi
@ohbb
@begonvil1985
@madamseker
@Levaiz
@Ssevincli
@Sadelikherseydir
@Kitapkontesi
@mesirmacunu
@Nillatte
@ohbb
@ordinary
@Nur61_
@safi.naz
@Teach_Mavi
@glutensiz hemsire
MMorsalkimm MMorsalkimm
@Tubismavis
@gloryde
@Capanin Gururu Teyom
@The
@Sulukuleli
@NaMIDiGeRBuzDoLaBI
@Tablodakideli
@kayra1209
@Morlale8
@Blue_Black
@mesirmacunu
@marmeladova
@Papatyamveben-Mavi
@Cittaslow
@Breave Heart
@ilimtalepedenanne
@KurkmantoluS
@HALLEYS
MssPARE MssPARE katılmak istiyorum canım.

➡️ 7 defa okunucak ➡️

➡️ 70 defa okunucak ➡️

➡️ 100 defa okunucak ➡️

MMorsalkimm MMorsalkimm

zeyno genc zeyno genc

MssPARE MssPARE

Aktif Lora Aktif Lora

Peeves Peeves

A Ada-Anne

@selin18

Nevreste Nevreste

esoss88 esoss88

Life light Life light

nursevdi nursevdi

B begonviil

G Gunduzguzell1

O kadar güzel kuvvetli dualar ve esmalarki❤️❤️❤️ Allah celle celaluhu kabul etsin dualarımızı amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

➡️ 7 defa okunucak ➡️

➡️ 70 defa okunucak ➡️

➡️ 100 defa okunucak ➡️

MMorsalkimm MMorsalkimm

zeyno genc zeyno genc

MssPARE MssPARE

Aktif Lora Aktif Lora

Peeves Peeves

A Ada-Anne

@selin18

Nevreste Nevreste

esoss88 esoss88

Life light Life light

nursevdi nursevdi

B begonviil

G Gunduzguzell1

Canım bir şey istiycem diğer arkadaşlar da kabul ederse dua yayınlama saatini akşam yaparmısın dokuz gibi. Gündüz çalışanlar akşam daha rahat okur yada yatsı namazı artık geç kılınıyor namazdan sonra okuruz

Canım bir şey istiycem diğer arkadaşlar da kabul ederse dua yayınlama saatini akşam yaparmısın dokuz gibi. Gündüz çalışanlar akşam daha rahat okur yada yatsı namazı artık geç kılınıyor namazdan sonra okuruz
Tamam arkadaslara sorarız öyle de olur

Diğer gruplar aksam paylaşıyor üst üste binmesin dualar etiketler diye ben hep sabah paylaşıyorum

Ertesi sabaha kadar oldugu için okumalar çalışanlar akşam da okuyabilirler değişen bir şey olmaz yine de soralım arkadaşlara ❤❤🌷🌷🌺💐💐

Diğer gruplar aksam paylaşıyor üst üste binmesin dualar etiketler diye ben hep sabah paylaşıyorum

Ertesi sabaha kadar oldugu için okumalar çalışanlar akşam da okuyabilirler değişen bir şey olmaz yine de soralım arkadaşlara ❤❤🌷🌷🌺💐💐
Bencede sabah olmasi daha iyi. Zaten ertesi sabaha kadar vakit oluyor isteyen aksamda okuyabilir.

Sabah olması daha iyi, yıllardır sabah paylaşım yapıyorsun paremm ve alıştık. Çalışan arkadaşlar (bende çalışıyorum) akşam 9 dan sonra okuyup bildirim yapılabilirler. Geç kalınmış olmuyor.

Hemen okuyup bildirim yapamadığı için gün boyu huzursuzluk gibi bir durum varsa, benim gibi yapabilir kunfeyekun__ kunfeyekun__ Sabah namazdan sonra işe gitmeden okuyorum. niyet paylaşılınca da duasını okuyup, okuduğum esma zikir dua hepsini niyete bağışlıyorum.

Bencede sabah olmasi daha iyi. Zaten ertesi sabaha kadar vakit oluyor isteyen aksamda okuyabilir.
Sabah olması daha iyi, yıllardır sabah paylaşım yapıyorsun paremm ve alıştık. Çalışan arkadaşlar (bende çalışıyorum) akşam 9 dan sonra okuyup bildirim yapılabilirler. Geç kalınmış olmuyor.

Hemen okuyup bildirim yapamadığı için gün boyu huzursuzluk gibi bir durum varsa, benim gibi yapabilir kunfeyekun__ kunfeyekun__ Sabah namazdan sonra işe gitmeden okuyorum. niyet paylaşılınca da duasını okuyup, okuduğum esma zikir dua hepsini niyete bağışlıyorum.

Iki grubum var kızlar biliyorsunuz arka arkaya paylaşıyorum sabah erkenden ki öğle sonu iş telaş gezme tozma olmadan okunsun diye bide akşamda okunabilir

Yıllardır aynı saatte paylaşım yapıyorum aksatmadan arkadaşımız sanırım okuyup bitirmek istiyor gün boyu aklında kalıyorsa o yüzden akşam istemiş olabilir....

Düzgün günlük okunduğu sürece 24 saat içinde sabah akşam fark etmez

Yinede kızlar fikirlerini yazsınlar 💐🌺🌷

X