- 6 Ocak 2023
- 3.622
- 8.239
- 40
Canım bu kez katılamayacağım bir sonrakine inşallah. Allah razı olsun hepinizden özellikle de sendenKızlar yukarda KENZÜLÜL ARŞ duasını paylaştım arapça Türkçe ve faziletlerini katılmak isterseniz
Fazla kişi olmayacağız dua uzun ama.faziletlerini okumanızı isterim 3 aylarda kaçırmayalım istedim katılmak isterseniz niyetinizi özele atın başlığını kenzülül arş yazın lütfen❤
@bir civciv annesi
@selin18
@TezgahtakiSariBez
@Minnosprenses
-kuzeyildizi-
agustos72
B begonviil
@Catlak-kurabiye
@dreamy07
@labellevie
N Neselikalpler
Canın sağolsun canım benim ❤❤MssPARE Canım parem bu aralar yoğunum. Katilamayacagim yetistiremeyebilirim. Davetin için çok teşekkür ederim
Ben katılırımKızlar yukarda KENZÜLÜL ARŞ duasını paylaştım arapça Türkçe ve faziletlerini katılmak isterseniz
Fazla kişi olmayacağız dua uzun ama.faziletlerini okumanızı isterim 3 aylarda kaçırmayalım istedim katılmak isterseniz niyetinizi özele atın başlığını kenzülül arş yazın lütfen❤
@bir civciv annesi
@selin18
@TezgahtakiSariBez
@Minnosprenses
-kuzeyildizi-
agustos72
B begonviil
@Catlak-kurabiye
@dreamy07
@labellevie
N Neselikalpler
Evet katılmak istiyorum niyetimi özelden attım-kuzeyildizi-
C Cittaslow
HejaR12
G Gunduzguzell1
iyilik_guzellik bilemedim dediğin için kararsız olduğun için etiket yaptım canım katılmak istersen
Kızlar kenzülül arş duası okuyalım demistim esma grubunda katılırız dediginiz için dün etiket yaptım
Kusura bakmayın yine etiket yapıyorum halen katılmak istiyorsanız listeye ekleyim çünkü liste uzun çok kişi olsun istemedim sizden cevap gelirse listeyi kapatıcam
Bildirim gelmemiş yada görmemiş olabilirsiniz tekrar kusura bakmayın ❤❤
-kuzeyildizi-
C Cittaslow
HejaR12
G Gunduzguzell1
iyilik_guzellik bilemedim dediğin için kararsız olduğun için etiket yaptım canım katılmak istersen
Kızlar kenzülül arş duası okuyalım demistim esma grubunda katılırız dediginiz için dün etiket yaptım
Kusura bakmayın yine etiket yapıyorum halen katılmak istiyorsanız listeye ekleyim çünkü liste uzun çok kişi olsun istemedim sizden cevap gelirse listeyi kapatıcam
Merhaba. Ben katılamayacağım başka dua gruplarım da var bir de iş olunca yetiştiremem. Haber verdiğiniz için teşekkür ederim amaKızlar yukarda KENZÜLÜL ARŞ duasını paylaştım arapça Türkçe ve faziletlerini katılmak isterseniz
@bir civciv annesi
@selin18
@TezgahtakiSariBez
@Minnosprenses
-kuzeyildizi-
agustos72
B begonviil
@Catlak-kurabiye
@dreamy07
@labellevie
N Neselikalpler
Kusura bakma listedesin zaten diğer etiketten silmemişim ❤Evet katılmak istiyorum niyetimi özelden attım
Bende katılayım. Niyetim aynıdır-kuzeyildizi-
C Cittaslow
HejaR12
G Gunduzguzell1
Esma seçeceksin bir taneBende katılayım. Niyetim aynıdır