Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Canım bu kez katılamayacağım bir sonrakine inşallah. Allah razı olsun hepinizden özellikle de senden

Ben katılırım

-kuzeyildizi-

C Cittaslow

HejaR12

G Gunduzguzell1

iyilik_guzellik bilemedim dediğin için kararsız olduğun için etiket yaptım canım katılmak istersen

Kızlar kenzülül arş duası okuyalım demistim esma grubunda katılırız dediginiz için dün etiket yaptım

Kusura bakmayın yine etiket yapıyorum halen katılmak istiyorsanız listeye ekleyim çünkü liste uzun çok kişi olsun istemedim sizden cevap gelirse listeyi kapatıcam

Bildirim gelmemiş yada görmemiş olabilirsiniz tekrar kusura bakmayın ❤❤

Evet katılmak istiyorum niyetimi özelden attım

MssPARE bende varım canım

Merhaba. Ben katılamayacağım başka dua gruplarım da var bir de iş olunca yetiştiremem. Haber verdiğiniz için teşekkür ederim ama

Günaydın kızlar kenzülül arş listemiz 3 4 arkadaştan haber bekliyorum çok kişi olmadan okuyalım duamızı inşallah

Niyetlerinizi ve bir tane esma yazmayı unutmayın lütfen başlık kenzülül arş yaparsanız sevinirim

Duamız uzun günde bir kişiye bir kez okunucak ESMA 100 defa diğer ESMA grubu bitince okumalara başlayacağız

Sizden ricam o zamana kadar çokça okuyun birikim yapın günlük okumalar aksamasın düzenli olsun

Ve 3 gün bildirim yapmayan ve düzensiz okuma olursa listeden çıkarıcam aramıza yeni giren arkadaşlara uyarım liste ortasında listeden çıkacaksanız hiç katılım yapmayın lütfen hakka vebale girmiş olursunuz

Rabbim şükür bu duayıda okuyacağız Allah kabul etsin

Kenzülül Arş duası listesi

Peeves

Aktif Lora

zeyno genc

zeyno genc ikinci niyet

MssPARE

Hali

G Gunduzguzell1

Lidlaylim

YagmurSendeanlarsn

Nevreste

Saajan

@selin18

Freddy

dolar milyoneri

esoss88

agustos72

kunfeyekun__

Son düzenleme:
Bende katılayım. Niyetim aynıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…