Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Kızlar yukarda KENZÜLÜL ARŞ duasını paylaştım arapça Türkçe ve faziletlerini katılmak isterseniz

Fazla kişi olmayacağız dua uzun ama.faziletlerini okumanızı isterim 3 aylarda kaçırmayalım istedim katılmak isterseniz niyetinizi özele atın başlığını kenzülül arş yazın lütfen 🌺🌹

@bir civciv annesi

@selin18

@TezgahtakiSariBez

@Minnosprenses

-kuzeyildizi- -kuzeyildizi-

agustos72 agustos72

B begonviil

@Catlak-kurabiye

@dreamy07

@labellevie

N Neselikalpler
Canım bu kez katılamayacağım bir sonrakine inşallah. Allah razı olsun hepinizden özellikle de senden🤲

Kızlar yukarda KENZÜLÜL ARŞ duasını paylaştım arapça Türkçe ve faziletlerini katılmak isterseniz

Fazla kişi olmayacağız dua uzun ama.faziletlerini okumanızı isterim 3 aylarda kaçırmayalım istedim katılmak isterseniz niyetinizi özele atın başlığını kenzülül arş yazın lütfen 🌺🌹

@bir civciv annesi

@selin18

@TezgahtakiSariBez

@Minnosprenses

agustos72 agustos72

B begonviil

@Catlak-kurabiye

@dreamy07

@labellevie

N Neselikalpler
Ben katılırım

C Cittaslow

HejaR12 HejaR12

G Gunduzguzell1

iyilik_guzellik iyilik_guzellik bilemedim dediğin için kararsız olduğun için etiket yaptım canım katılmak istersen

Kızlar kenzülül arş duası okuyalım demistim esma grubunda katılırız dediginiz için dün etiket yaptım

Kusura bakmayın yine etiket yapıyorum halen katılmak istiyorsanız listeye ekleyim çünkü liste uzun çok kişi olsun istemedim sizden cevap gelirse listeyi kapatıcam 🍁🌺🌸💐

Bildirim gelmemiş yada görmemiş olabilirsiniz tekrar kusura bakmayın ❤❤🌺🌺

C Cittaslow

HejaR12 HejaR12

G Gunduzguzell1

iyilik_guzellik iyilik_guzellik bilemedim dediğin için kararsız olduğun için etiket yaptım canım katılmak istersen

Kızlar kenzülül arş duası okuyalım demistim esma grubunda katılırız dediginiz için dün etiket yaptım

Kusura bakmayın yine etiket yapıyorum halen katılmak istiyorsanız listeye ekleyim çünkü liste uzun çok kişi olsun istemedim sizden cevap gelirse listeyi kapatıcam 🍁🌺🌸💐

Evet katılmak istiyorum niyetimi özelden attım ☺️

C Cittaslow

HejaR12 HejaR12

G Gunduzguzell1

MssPARE MssPARE bende varım canım

@bir civciv annesi

@selin18

@TezgahtakiSariBez

@Minnosprenses

agustos72 agustos72

B begonviil

@Catlak-kurabiye

@dreamy07

@labellevie

N Neselikalpler
Merhaba. Ben katılamayacağım başka dua gruplarım da var bir de iş olunca yetiştiremem. Haber verdiğiniz için teşekkür ederim ama 🌸🙏🥰

Günaydın kızlar kenzülül arş listemiz 3 4 arkadaştan haber bekliyorum çok kişi olmadan okuyalım duamızı inşallah🤲🤲🤲🌸🌸

Niyetlerinizi ve bir tane esma yazmayı unutmayın lütfen başlık kenzülül arş yaparsanız sevinirim

Duamız uzun günde bir kişiye bir kez okunucak ESMA 100 defa diğer ESMA grubu bitince okumalara başlayacağız👍👍

❗❗Sizden ricam o zamana kadar çokça okuyun birikim yapın günlük okumalar aksamasın düzenli olsun❗❗

⛔⛔⚠️Ve 3 gün bildirim yapmayan ve düzensiz okuma olursa listeden çıkarıcam aramıza yeni giren arkadaşlara uyarım liste ortasında listeden çıkacaksanız hiç katılım yapmayın lütfen hakka vebale girmiş olursunuz⚠️⛔⛔

Rabbim şükür bu duayıda okuyacağız Allah kabul etsin 🤲🤲🌺💐🌸🌻🌼

Kenzülül Arş duası listesi

Peeves Peeves

Aktif Lora Aktif Lora

zeyno genc zeyno genc

zeyno genc zeyno genc ikinci niyet

MssPARE MssPARE

Hali Hali

G Gunduzguzell1

Lidlaylim Lidlaylim

YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn

Nevreste Nevreste

Saajan Saajan

@selin18

Freddy Freddy

dolar milyoneri dolar milyoneri

esoss88 esoss88

agustos72 agustos72

kunfeyekun__ kunfeyekun__

Son düzenleme:

C Cittaslow

HejaR12 HejaR12

G Gunduzguzell1

Bende katılayım. Niyetim aynıdır 🌸🥰

X