Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Okuduk Allah kabul etsin inşallah

Aktif Lora niyeti için okudum
Allah kabul etsin
MssPARE

Okudum MssPARE

Okudum MssPARE

G Gunduzguzell1 canım okumaların bitti eksiğin kalmadı Rabbim tez zamanda hayırlısı ile dualarını kabul etsin

Ve tahlil sonucun ne cıktı inşallah her şey yolundadır
Allah razı olsun dua eden herkesten. Çok sağolun. Negatif çıktı hayırlısı buymuş. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın diğer ay tekrar başlayacaz nasip olursa. Hakkımızda hayırlısı

Okudum parem

Bugün duası okunucak arkadaşımı

PiXiEE

Arkadaşımızın niyeti

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
Allah’ım Filiz kulunun kızının sana layık bir kul olmasını,hayırlı evlat olmasını, sağlıkla sıhhatle huzurla büyümesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklı selim, vicdanlı merhametli çalışkan bir insan olmasını,Hz Fatıma annemizin yolundan huyundan gitmesini nasip eyle Ya Rabbim. Kızını büyütme yolunda Filiz kuluna ve eşine afiyet, sağlık ve sıhhat ver. Rızıklarını arttır,sofralarini bereketlendir,huzurlarini sağlıklarini daim eyle,hayırlı bol kazanclar nasip eyle Ya Rabbim. İşlerini rastgetir,yollarini açık eyle,imtihanlarıni kolaylaştır Ya Rabbim.Filiz kulunu,eşini kızını,ailelerini ve burda birlikte dua ettiğimiz dua arkadaşlarımızı razı olduğun kullarından peygamber efendimizin(S.A.V) şefaat ettiği kullardan olmayı nasip eyle.Amin. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.

Bismillahirrahmanirrahim

33 defa okuyoruz

“Subhânallâhi ve’l-hâmdü lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhu ekber ve lâ hâvle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-aliyyi’l-azîm.”

Anlamı:
Allah bütün noksan sıfatlardan münezzehtir, bütün hamdler ona mahsustur. Allah'tan başka ilah yoktur, Allah en büyüktür. Azamet sahibi Yüce Allah'tan başkasında güç kuvvet ve
kudret yoktur.

70 defa okunucak

Ya Bediassemavati Vel Ard "

Anlamı
eşi ve benzeri olmaksızın yarattıklarını örneksiz ve maddesiz yaratan, hayret verici alemleri yoktan var eden anlamına gelmektedir.

100 defa okuyoruz

"La ilahe illallahül melikül hakkul mübin..."

Anlamı ..
Mülk sahibi Melik, hak ve varlığı birliği apaçık Mübin olan Allah’ta başka hiçbir ilah yoktur...

100 defa okuyoruz SEÇILEN ESMA

Ya Mucib
( cc ) ...kendisine yalvaran ve yakaran, ellerini kendisine açıp niyazda bulunan kullarını geri çevirmeyen, dualarını kabul buyuran yüce Allah'tır. El-Mucib esması işte yüce Yaradan'ın bu özelliğini anlatır. El-Mucib, yani dua ve istekleri kabul eden anlamındadır.

Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE Etiket yapmayı unutmayın

Yarın saat 10 a kadar okumaları bitirelim lütfen

Efnanl

ezgiisel

A Ada-Anne

YagmurSendeanlarsn

HejaR12

Peeves

kunfeyekun__

MoonfacedMom

MoonfacedMom 2 niyet

Iron Butterfly

zeyno genc

Freddy

C Cittaslow

@selin18

MMorsalkimm

Nevreste

penyez83

MssPARE

Bonus

Nur61_

mucizemm27

Life light

nursevdi

B blueandblue

simliask

G Gunduzguzell1

Aktif Lora

PiXiEE

mesirmacunu

Hayalkuran

N Neselikalpler

dreamy07

Aktif Lora için okumayanlar

Bonus

simliask

B blueandblue

PiXiEE canımın içi niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnn MssPARE

PiXiEE arkadaşimin niyetine okudum bagişladim allah kabul etsin inşallah amin
MssPARE

PiXiEE niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah MssPARE

Bağışladım Pare Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…