Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

okudum parem

Okudum MssPARE

nursevdi İçin okudum Allah kabul etsin

Bugün duası okunucak arkadaşımız

B blueandblue

Arkadaşımızın niyeti

Ya Erhamerrahimin ya erhamerrahimin ya erhamerrahimin Rabbim sen ya fettah olan ismin ile maddi manevi önümdeki tüm engellerimi kaldır zorumu kolay eyle uzağımı yakın eyle Rabbim. Sen kapalı olan kapılarımı açık eyle. İçimdeki tüm sıkıntılarımı ve darlıklarımı sen feraha çıkar amin ecmain.

Bismillahirrahmanirrahim

33 defa okuyoruz

“Subhânallâhi ve’l-hâmdü lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhu ekber ve lâ hâvle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-aliyyi’l-azîm.”

Anlamı:
Allah bütün noksan sıfatlardan münezzehtir, bütün hamdler ona mahsustur. Allah'tan başka ilah yoktur, Allah en büyüktür. Azamet sahibi Yüce Allah'tan başkasında güç kuvvet ve
kudret yoktur.

70 defa okunucak

Ya Bediassemavati Vel Ard "

Anlamı
eşi ve benzeri olmaksızın yarattıklarını örneksiz ve maddesiz yaratan, hayret verici alemleri yoktan var eden anlamına gelmektedir.

100 defa okuyoruz

"La ilahe illallahül melikül hakkul mübin..."

Anlamı ..
Mülk sahibi Melik, hak ve varlığı birliği apaçık Mübin olan Allah’ta başka hiçbir ilah yoktur...

100 defa okuyoruz SEÇILEN ESMA

Ya Fettah ( cc ) ...
iyilik kapılarını açan; hakemlik yapan; bütün anlaşmazlıklarda hakemlik yaparak mutlak adâleti gerçekleştiren; zulme uğrayanlara yardım eden; mü’min kullarını zafere ulaştıran; mü’minlere mânevî kapıları açıp kalplerden kederleri gideren; her derde çare bulan; her türlü engelleri kaldıran ...anlamına gelir

Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE Etiket yapmayı unutmayın

Yarın saat 10 a kadar okumaları bitirelim lütfen

Efnanl

ezgiisel

A Ada-Anne

YagmurSendeanlarsn

HejaR12

Peeves

kunfeyekun__

MoonfacedMom

MoonfacedMom 2 niyet

Iron Butterfly

zeyno genc

Freddy

C Cittaslow

@selin18

MMorsalkimm

Nevreste

penyez83

MssPARE

Bonus

Nur61_

mucizemm27

Life light

nursevdi

B blueandblue

simliask

G Gunduzguzell1

Aktif Lora

PiXiEE

mesirmacunu

Hayalkuran

N Neselikalpler

dreamy07

nursevdi için okumayanlar

Aktif Lora

Nur61_

kunfeyekun__

Dünü de okumuştum ama bazen unutuyorum bildirim atmayı kusura bakma canım aklımda bin tane şey, bugünü de okudum. Allah kabul etsin MssPARE

B blueandblue niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnn MssPARE

Dünü de okumuştum ama bazen unutuyorum bildirim atmayı kusura bakma canım aklımda bin tane şey, bugünü de okudum. Allah kabul etsin MssPARE

Valla o aklımızda ki bin tane şey hiç bitmiyor yine de halimize şükür Nurcum

Insaniz unutuyoruz olabilir yeter ki bu günlerce düzensiz okumalar olmasin bunu senin için demiyorum genel olarak söylüyorum yanlış anlama canım❤❤ yoksa düzenli okuyupta arada işler güçlerden dolayı bazen okumalar aksayabilir sorun yok yani

B blueandblue arkadaşımın niyetine okudum allah kabul etsin amin
MssPARE

MssPARE arkadaşımız niyetine okudum Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…