Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

penyez83 canım niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallah MssPARE

Nurcum annen nasıl iyimi
Inşallah herşey yolundadır
Aslında iyiydi bıraktım geldim. Ama kalbinde büyüme var şimdi de, kolon için polip gönderildi. Kolon kanseri değildir inşallah. Bir de kalp çıktı , nükleer tıpa girecek. Valla inan bilmiyorum Rabbim anneme güç versin

Nur61_ nurcum ben yazacaktım parem yazmış, zor günlerden geçiyorsun okuyamadığın zaman yaz destek oluruz.
Çok geçmiş olsun anneciğine RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnnn
Çok sağolun canım benim unutmamanız bile benim için öyle güzel ki. Allah razı olsun , evet dün yeni bir hastalık ile haber aldık. Gidemiyorum iş izin vermiyor. Bir çıkmaz da gibiyiz, Allah yardım etsin bize

penyez83 Canımmmm Ablaaam İnşallah güzel duan kabul olsun Kabe kokusu almayı gidip görmeyi Rabbim nasip etsin niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah MssPARE

Okuduk Allâh kabul etsin inşallah

penyez83 için okudum rabbim kabul etsin aminnn MssPARE

penyez83 niyetine okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşallah
MssPARE

Rabbim yardımcınız olsun Annecigine şifalar versin mübarek aylar yaklaşıyor bu ayların gecelerin hürmetine sağlığına kavuşsun sıkıntılarından kurtulsun Ya ŞAFİ ya fettah hürmetine annenizi başınızdan eksik etmesin kalıcı sağlıklar versin

penyez83 niyetine okudum Allah kabul etsin MssPARE

Dün okuyamadigim arkqdas için ve bugün ki Arkadaş için okudum Allah kabul etsin MssPARE

penyez83 niyetine okudum Allah kabul etsin MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…