Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Bnde hem kendim ve arkadaşımın yerine okudum sana MssPARE ve siz güzel insanlara çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Okudum canım. Hakkını helal et, zaman ayırıyorsun böyle güzel bir amaç için, bizler için. Allah hepimizin duasını kabul etsin

Hanımlar bugün listemiz bitiyor Rabbim dualarımızı kabul etsin...inşallah duası kabul olmuş kullar oluruz ve sevincimizi yine burda paylaşırız

Bir hatam kusurum olduysa hakkınızı helal edin

Yeni duaları paylaşıcam bugün katılmak isteyenlerle devam ederiz inşallah katılmak istemeyen arkadaşlarla başka dualar da buluşuruz...

Rabbim bizi dualarda buluşturdu inşallah ahirette peygamber efendimizin sancağı altında da buluşursun

Bugün iki kişiye okuma yapacağız

Duası okunucak arkadaşlar

Aktif Lora

Birinci sıradaki arkadaşımız

Aktif Lora

Arkadaşımızın niyeti

Allahım ruhumuzu kalbimizi temiz tutmamıza yardım et. Zamanın fitnelerinden sana sığınıyoruz. Beni ve ailemin imanımızı artır çocuklarımı kuran ve peygamberimizin ahlaki üzere yetistirebilmeme yardım et. Verdiğin nimetlere binlerce şükürler olsun amin.

Bİsmillahirrahmanirrahim

33 defa okunucak Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr

Anlamı..

Allah'tan başka ilah yoktur. O birdir, ortağı yoktur, mülk ona aittir, hamdler de ona layıktır, her çeşit hayır O'nun elindedir. O her şeye kadirdir.

100 defa okunucak "Allahümme ecirna minennar."
Anlamı...
"Allah'ım, bizi cehennem ateşinden koru."

100 defa okunucak SEÇİLEN ESMA

...Ya Kuddûs (cc )....tertemiz, pak, kusurdan arınmışAllah'ın (c.c) bütün eksik ve noksanlıktan münezzeh olan..hatadan, gafletten, âcizlikten, her türlü eksiklikten uzak, bütün kemâl sıfatları üzerinde toplamış, bütün övgülerin üstünde olan anlamına gelir

Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE Etiket yapmayı unutmayin

Yarın saat 10 a kadar okumaları bitirelim lütfen

Nevreste

PiXiEE

YagmurSendeanlarsn

Niqu

Peeves

mesirmacunu

Nur61_

G Gunduzguzell1

Freddy

MoonfacedMom

MoonfacedMom 2 niyet

Life light

F fbyht

zeyno genc

ezgiisel

RedGirl

N Neselikalpler

penyez83

MssPARE

Lidlaylim

marmeladova

HejaR12

coconatt

A Ada-Anne

C Cittaslow

B blueandblue

nursevdi

Iron Butterfly

ordinary

Aktif Lora

Iron Butterfly ve ordinary için okumayanlar

F fbyht

Lidlaylim

Son düzenleme:
Kızlar listede bir yanlışlık.oldu yanlış arkadaşı etiket yaptım düzeltip tekrar ekliyecem

Aktif Lora arkadaş için okumaya devam edebiliriz

Son düzenleme:
Aktif Lora canimm niyetine okudum allah kabul etsin
MssPARE allah razi olsun senden
Yeni liste olursa devam etmek isterim

Arkadaşımızı listeden çıkarmıştık biliyorsunuz kendisinin altdaki listede arkadaşlara okumasıni yapmıştı hak yada vebal olmasin arkadaş içinde okumamızı yapalım ve listemizi bitirelim

Sadece ismi olan arkadaşlar okuma yapacaktır

Ikinci sıradaki arkadaşımız

simliask

Arkadaşımızın niyeti

Niyet; Borclarin en kısa sürede bitmesine ve beklediğim paraların hemen gelmesine niyet ediyorum..

Bİsmillahirrahmanirrahim

33 defa okunucak Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr

Anlamı..

Allah'tan başka ilah yoktur. O birdir, ortağı yoktur, mülk ona aittir, hamdler de ona layıktır, her çeşit hayır O'nun elindedir. O her şeye kadirdir.

100 defa okunucak "Allahümme ecirna minennar."
Anlamı...
"Allah'ım, bizi cehennem ateşinden koru."

100 defa okunucak SEÇİLEN ESMA

...Ya Samet (cc )...sonsuz, yüksek, ebedi, hiç kimseye muhtaç olmayan ...ihtiyaçları ve sıkıntıları ortadan kaldırabilen tek merci olmakla beraber herkesin ihtiyaç duyduğu ama kendisinin hiç kimseye muhtacı olmayan anlamına gelir

Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE Etiket yapmayı unutmayın

Yarın saat 10 a kadar okumaları bitirelim lütfen

Nevreste

PiXiEE

YagmurSendeanlarsn

Niqu

Peeves

mesirmacunu

Nur61_

G Gunduzguzell1

Freddy

MoonfacedMom

MoonfacedMom 2 niyet

Life light

F fbyht

zeyno genc

ezgiisel

RedGirl

N Neselikalpler

penyez83

MssPARE

Bugunku niyetlere okudum Allah kabul etsin MssPARE Allah sizden razi olsun nice dualarda bulusalim. InsAllah dualari kabul olunmus kullardan olalim hep beraber. Yeni dua grubunada katilmayi planliyorum.

Okudum Allah kabul etsin MssPARE bende katılmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…