Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

B blueandblue ve nursevdi niyetleri için okudum
Allah kabul etsin
MssPARE

Iki arkadaşa okunucakti diğeri nursevdi arkadaş iki kişi niyetine okuma yapilicak sadece bir arkadaşı demişin
İşte onu da okuyacağım. Baştaki 33 ve 100 zikri ortak da mı yapabilirdim yoksa?

Bölününce başa sarıyorum da. Başlarım birazdan inşallah.

Okudum kuzum

İki arkadaşım için de okudum Allah kabul etsin MssPARE

Bugün iki kişiye okuma yapacağız

Duasi okunucak arkadaşlar

Iron Butterfly ve ordinary

Birinci sıradaki arkadaşımız

Iron Butterfly

Arkadaşımızın niyeti

Ey yerin ve gökyüzünün sahibi olan Rabbim bize hayırlı kapılar aç hakkımızda hayırlı olan yollarda yürümemizi nasip et..! Viraneye dönmüş hayatımıza dirlik birlik nasip eyle kimsesizlerin kimsesi sensin bizleri kimsesiz sahipsiz eyleme öncelike bütün ümmeti Muhammed'e darda olan zorda kalan yardım dilenen kullarına sen merhametinden mahrum bırakma ben azi kulun ise benden en büyük olan duam bebeğimi bana nasip eyle bu Kasım ayında olacağım transfer sürecimi ömrüme hakkıma hayatıma yaz varlığına da hamd olsun nasip edeceğin günede hamd olsun selam ve dua ile inşallah mevlam duaları kabul olmuş kullardan olmayı nasip etsin...Amin

şimdiden teşekkür ederim

Bİsmillahirrahmanirrahim

33 defa okunucak Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr

Anlamı..

Allah'tan başka ilah yoktur. O birdir, ortağı yoktur, mülk ona aittir, hamdler de ona layıktır, her çeşit hayır O'nun elindedir. O her şeye kadirdir.

100 defa okunucak "Allahümme ecirna minennar."
Anlamı...
"Allah'ım, bizi cehennem ateşinden koru."

100 defa okunucak SEÇİLEN ESMA

...Ya Rahman (cc ).....Rabb’imizin bütün yarattığı mahlûkatına gösterdiği merhamettir. İnsan, hayvan ve bütün yaratılanların rızkı Allah’ın elindedir. Sonsuz merhametiyle lütuf ve ihsanda bulunan... Rahmetiyle hey şeyi kuşatan anlamına gelir

Ikinci sıradaki arkadaşımız

ordinary

Arkadaşımızın niyeti

Allah'ım bütün hayırlı işlerimi zorlaştırma, kolaylaştır; ilmimi artırarak yaptığım işleri bana ve çevreme faydalı kıl, ve işlerimi en hayırlı şekilde sonuçlandır."

Bİsmillahirrahmanirrahim

33 defa okunucak Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr

Anlamı..

Allah'tan başka ilah yoktur. O birdir, ortağı yoktur, mülk ona aittir, hamdler de ona layıktır, her çeşit hayır O'nun elindedir. O her şeye kadirdir.

100 defa okunucak "Allahümme ecirna minennar."
Anlamı...
"Allah'ım, bizi cehennem ateşinden koru."

100 defa okunucak SEÇİLEN ESMA

...Ya Âlim (cc ).....gizli ve açık geçmiş gelecek her şeyi en ince detaylarına kadar bilen ...olmuşu, olacağı yani gelecekte yaşanacak şeyleri, küçük büyük her şeyi bildiğini haber verir. Buna maddi alem de manevi alem de dahildir. Allah (c.c) için bilinmeyen bir şey yokken gayb bilgisi de yalnızca O'na aittir...anlamına gelir

Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE Etiket yapmayı unutmayın

Yarın saat 10 a kadar okumaları bitirelim lütfen

Nevreste

PiXiEE

YagmurSendeanlarsn

Niqu

Peeves

mesirmacunu

Nur61_

G Gunduzguzell1

Freddy

MoonfacedMom

MoonfacedMom 2 niyet

Life light

F fbyht

zeyno genc

ezgiisel

RedGirl

N Neselikalpler

penyez83

MssPARE

Lidlaylim

marmeladova

HejaR12

coconatt

A Ada-Anne

C Cittaslow

B blueandblue

nursevdi

Iron Butterfly

ordinary

Aktif Lora

B blueandblue ve nursevdi için okumayanlar

Aktif Lora

Iron Butterfly ve ordinary niyetlerine okudum ALLAH kabul etsin aminnnn MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…