Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

MssPARE paremmn canım ALLAH razı olsun yine çok güzel dualar hazırlamışsın yüreğine, emeğine sağlık ben katılıyorum niyetim ve esmam aynıdır.... sıralamada istediğin yere yazabilirsin

Çok güzel bir grup olmuş burası ablacım ben katilamayacagim okurum okuyamam kimsenin hakkına girmeyeyim ama daha müsait bi zamanda inşallah katılmak isterim Rabbim kabul etsin niyetlerinizi

Amann biz hep dualarda beraberdik 10.haftalarfa hatırlıyorum, doğum zamanı çattı geldi demek, sağlıkla vakitlice gelsin, kolay bir doğum dilerim şimdiden
MssPARE canım yeni listeye katılıyorum, özelden esma ı yazacağım

Ben katılacağım özelden niyetimi yazıyorum

Âmin, her birimizin yavrusu sağlıkla, kolaylıkla, tam vaktinde gelsin inşallah

Okuduk allah kabul etsin

Iron Butterfly

ordinary

Çanlar dualarınız okundu eksik kalmadı Rabbim tez zamanda hayırlısı ile dualarını kabul etsin inşallah

Yeni dua grubunda varmisiniz Esma olsun diye sorduğum da liste de oluruz demiştiniz ona göre yeni listeye ekleyim ...yanlışlık yapmayın kizlar

zeyno genc

RedGirl

Freddy

Lidlaylim

Allah vesile olduğun kadar ömrüne güzellikler sunsun inşallah canım evet nasip olursa yeni listede de olmak isterim kimin duası kabul olur bilinmez inşallah hepimiz birbirimize şifalı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…