Döneceğiz inşallah canım ama herkes duasını tekrar yazması lazm eskiye dönüp aramak zorCanım liste başa dönerse varım.
bana da alinti mesajin gelmedi diger arkadasin ki gelmis ona bakarken gördüm.Forum değiştiği için yeni alıntıyı ayarliyamiyorum
Listeyi ayarlamak icin
Hayır yok niyetin neyse o dur canimdonerse bende varim da bisey sorucam size. her bana geldiginde baska baska dua etmem de bi sakinca var midir ya kafama.takildi
tamam o zamanHayır yok niyetin neyse o dur canim
Yok alıntı yapamıyorum yapsamda duzenleyemiyorum listeyi yapicam tek tek yazamamki
Aslında yapılır da nasi yapicam bilsemtamam o zamanyok dua icin demedim tek tek ugrasma tabii. az onceki alinti olmadi simdi oldu
Dua listemiz
Cuel
sibell13
M -Misk-
H M
Life light
M Maviayyy
kelebekk47
Aktif Lora
Magnifiaque
hasbeee
@Noona_noona
lalegul52
Ocalh
Hergun 100 er kez ,
Subhânallâhi velhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber, Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini cekiyoruz inşallah..
Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.
Ben duamı yazayım kuzum. Adım elif. Kızlarımı sabırla ve sağlıkla büyütebilmemi nasip etsin Rabbim. Evlerimizden sağlık huzur,bereket eksik olmasın. İşlerimizden helal kazançlarımızın bereketlenmesini borçlarımızı ödeyebilmemizi nasip etsin Rabbim.Ben alintilayip listeyi ataym sıradaki duasını yazsın duzenleyemiyorum çünkü
Dua listemiz
Cuel
sibell13
H M
Life light
M Maviayyy
kelebekk47
Aktif Lora
Magnifiaque
hasbeee
@Noona_noona
lalegul52
Ocalh
@Magnifiaque duası
Alllah’im Merve Kuluna hayirlisiyla vatandasligi almayi ve hayirlisiyla salih bir evladi olmasini nasip et duasina ortak olanlarînda dualarini kabul eyle
Hergun 100 er kez ,
Subhânallâhi velhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber, Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini cekiyoruz inşallah..
Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.
Cuel duası Adım elif. Kızlarımı sabırla ve sağlıkla büyütebilmemi nasip etsin Rabbim. Evlerimizden sağlık huzur,bereket eksik olmasın. İşlerimizden helal kazançlarımızın bereketlenmesini borçlarımızı ödeyebilmemizi nasip etsin Rabbim
Okudum inşallahBen duamı yazayım kuzum. Adım elif. Kızlarımı sabırla ve sağlıkla büyütebilmemi nasip etsin Rabbim. Evlerimizden sağlık huzur,bereket eksik olmasın. İşlerimizden helal kazançlarımızın bereketlenmesini borçlarımızı ödeyebilmemizi nasip etsin Rabbim.